Babylycka

Ett stort grattis till våra underbara vänner som fick en liten Alfons förra veckan. Som ni har längtat och väntat och nu är han äntligen här. Känns så skoj och jag är så glad för er skull. Jag hoppas att allt ska gå bra nu med lillskrutten, ber för er! Ska bli skoj att få träffa den lille, ser framemot det. Tänk vad våra små grabbar kommer att kunna ha roligt med varandra om några år, värsta maffialigan =)
Det är alltid lika kul att se glädjen hos människor när man får sin lilla bebis, speciellt om man har väntat så länge och kämpat i år.

Var på Marieberg igår kväll och shoppade lite. Dem hade stor invigning och det var fullt med folk. Vi åkte dit först hela familjen och gick och tittade lite och åt sedan mat på donken. Sedan åkte vi hem med barnen och slängde dem i säng och då åkte jag tillbaka igen. Efter kl åtta var det halva priset på allt i hela butiken på JC så då passade vi på. Mannen min köpte ett par jeans och en tröja och jag hittade oxå en del. Det känns skoj, men nu får jag nog inte shoppa ngt mer på ett tag.
Ska iväg nu till Maxi och se om jag kan få tag på kräftor. Vi ska över till ett par goda vänner och käka kräftor ikväll och jag har inte köpt kräftor ännu. Bra va!
Ha det gott!

/ Mrsfunky

Ett monster

Usch, vissa dagar önskar jag att jag inte var mamma. Idag när jag hämtade N från dagis blev han som vanligt väldigt glad och gick snällt och tog på sig alla kläderna, men sedan kom monstret =) Han ville vara kvar i lekparken och gunga, men idag var L så trött så vi var tvungna att gå hem så han fick sova. Vad händer då, jo då blev N ilsken och ville inte gå hem. Han började skrika och satte sig på vägen och det hjälpte inte vad jag gjorde. Det hela slutade med att jag fick ta honom under armen och gå hela vägen hem med en helt hysterisk unge. Usch, jag var så arg, jag kokade nästan och jag undrar vad alla som åkte förbi tänkte. Men, men, när vi kom hem gick jag raka vägen upp med honom på sitt rum och sedan fick han ligga där ett tag. Han kom upp efter en stund och bad om ursäkt och sa förlåt. Då smälter man igen! =)
Min lilla underbara kille så liten och sådant humör...men oj vad jag älskar honom! Jag skulle inte kunna klara mig en dag utan mina två små grabbar.

Idag är det stor invigning på Mariebergs köpcentrum så jag tänkte passa på att åka dit en sväng ikväll. Jag hoppas att min kära syster yster hänger på, men annars får jag väl åka själv. Kanske kan hitta ngt skoj till mig eller barnen. Det är alltid kul att få shoppa lite.
Igår var jag hemma hos min kära vän C och hennes son L på eftermiddagen. Det var trevligt att få ses igen, hoppas vi kan ses oftare under hösten, men det kanske blir svårt när hon väl kommer igång med studierna igen. N och L leker faktiskt ganska bra nu, kul att se. Mamma, det är kul att leka med L, säger N, vill åka dit idag....Så gulligt!

Nej, nu ska jag sätta mig och bygga lite pussel med min son.
Ha en fortsatt trevlig torsdag!

/ Mrsfunky

Vet varken ut eller in

Just nu känns livet såååå jobbigt, vet varken ut eller in. Det är så mkt hela tiden, man kan aldrig bara få vara. Önskar att man ibland kunde få njuta av livet och bara få ha det bra, men så är det tydligen inte. Jag undrar om det någonsin kommer att ta slut. Som jag skrivit tidigare ska mamma opereras nästa vecka och det är en väldigt stor och komplicerad operation. Hon ska opereras för hennes cancer, problemet är bara att hon har jättedålig lungkapacitet, vilket inte är så bra när man ska sövas. Dessutom är hon överviktig, vilket inte heller är bra och att hon utöver det har diabetes gör ju inte saken bättre. Jag har inte alls varit orolig för operationen innan, men sedan när jag pratade med min kära far igår och sedan med min kära syster en snabbis ikväll så blev jag lite orolig. Tänk om det inte skulle gå bra, vad gör vi då. Jag vet, man ska inte ta ut ngt i förskott och dessutom så ska man inte oroa sig i onödan, men tänk om.... Jag orkar inte mer, nu vill jag bara ha det bra och njuta av min familj.
Käre Gud var med mamma och resten av familjen, bevara henne och var med henne under operationen. Låt dina änglar vila över henne.

En mors kärlek!

Hur mycket älskar du mig?"
frågade den lille pojken sin mamma medan hon stoppade om honom i sängen.

Det var en lek som han fick henne att leka varje kväll men han lät henne aldrig vinna.

"Jag älskar dig 85 miljoner, triljoner mil till solen och tillbaka"
var den lille pojkens vanliga utmaning på hennes förklarade kärlek

Men den här kvällen var hon utmattad,
Utmattad efter en dag som började redan klockan tre på morgonen
då hon tröstade honom efter en mardröm
Utmattad efter att ha lagat frukost, lunch och middag och efter att ha städat undan alla hans leksaker som hon ständigt trampade på med sina blåslagna fötter
Utmattad efter en dag som inte innehöll så mycket tid så att hon ens hann duscha

Hon tittade in i sin sons ögon,
samma ögon som hon var för evigt tacksam över att ha varit med att skapa
Hon strök bort håret från hans panna så att hon kunde andas in skönheten
hos denna magiska skapelse

Och medan hon tittade på honom på ett sätt som bara mödrar kan log hon och sa:
"Du kommer aldrig att förstå hur mycket en mamma kan älska sitt barn

Om du blev påkörd av en bil och fastklämd 
så skulle jag finna styrkan att lyfta undan den för dig,

Om du behövde hjälp och jag hade brutna ben
så skulle jag finna ett sätt så jag kunde springa till dig

Om du var hungrig och jag inte hade ätit på en vecka så skulle jag ge dig min enda måltid"

När du vandrar omkring i världen vandrar mitt hjärta med dig 
Vad du känner, känner jag
Jag känner att du är lycklig genom det sätt du håller min hand
Jag hör ditt hjärta viska när du är rädd
Jag vet vad du tänker genom att se in i dina ögon"

Den lille pojkens ögon blev vidöppna
och för en gångs skull hade han ingen utmaning åt henne.

Min kärlek till min mamma går inte att beskriva, precis som kärleken till sina barn är så stor så man inte kan beskriva den och utan den vet jag inte hur jag skulle kunna gå vidare. Jag älskar dig mamma!

Nu ska jag ta och sätta mig inne vid tv:n och bara slappa och sedan unna mig ngt onyttigt ikväll. Känner att jag behöver det.
Ha en trevlig kväll allesammans!

/ Mrsfunky

Livet en dans på rosor

Livet är en dans på rosor, men rosor har oxå taggar. Ibland känns det som om det bara kommer nya taggar hela tiden, men så är det.
N har varit hemma nu två dagar. Igår var dagis stängt pga planering och på tisdagar brukar han vara ledig. Det har varit mysigt att ha honom hemma även om det är en hel del trots. Min underbara lilla kille, så mysig och go. L har oxå varit så mysig. Han är fortfarande inte helt hundra, men jag är ju van. Han har ju varit förkyld och rosslig i stort sett sedan han föddes. Dessutom har han varit lite extra gnällig de sista dagarna, men det beror nog på att han håller på att få tänder. Han har fått två till där uppe så nu har han fyra tänder. Lilla gubben, han börjar bli stor min lilla bebis.

Igår så tog jag med mig grabbarna och åkte och handlade och sedan efter det åkte vi till Julita för att hälsa på mina kära föräldrar. Mamma har fått tid för operation nu, så hon skulle tydligen in redan nästa vecka. Det är lite sent att få reda på det bara en vecka innan tycker jag, men ibland förstår man inte sig på sjukvården =) Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra, med tanke på allt, men det tror jag nog. Jag kommer att be för henne och för pappa och William som kommer att få vara hemma en hel del själva. Det är en stor operation och hon kommer nog att vara på sjukhuset mellan 5-8 veckor. Lilla mamma, jag tänker på dig! Hoppas att dem inte hittar ngt mer. Alltid är det ngt och om bara några veckor så är det begravning för farmor oxå, vilket jag inte ser framemot. Dagen efter ska jag dessutom ha min 30-års fest, så det är mkt att stå i.
Idag på förmiddagen har vi varit ute en hel del. Först tog vi en promenad på ca 40-60 min och sedan gick vi in och käkade lite lunch och efter att L hade somnat gick jag och N ut igen och lekte lite. Nu ligger även N så då tänkte jag passa på att slänga ihop lite äpplemuffins. Måste börja ta hand om äpplena nu, vi får en hel del i år. Skoj!

Ha en fortsatt trevlig vecka allesammans och ta vara på varandra!

/ Mrsfunky

God mat, skratt, dans och prat

Ungefär så har helgen sett ut. Jag har haft en underbar helg med mina vänner. Dem är guld värda! Vi har haft så skoj, skrattat, pratat, ätit god mat, shoppat, pratat mer, ätit snacks, dansat och bara varit....det har varit en fantastisk helg på alla sätt. Tänker inte säga så mkt mer om det utan bilder säger mer än ord, vill bara säga till er som var med; ett stort tack, ni är guld värda! Tycker om er!

Lite bilder:
   

   

   

   


/ Mrsfunky

Idag bär det iväg

Idag är äntligen dagen här....idag bär det iväg till Tallinn med mina härliga vänner. Ska bli så skoj, har sett framemot det så länge nu. Vi åker ifrån Katrineholm runt två tiden, sedan går färjan runt sex så vi har gott om tid på oss. Det blir en helhelg med underbara vänner, men utan barn. Kommer att sakna dem, men samtidigt ska det bli skönt att få komma bort en helg. Kan behöva det nu efter allt som varit. Synd bara att dem inte är pigga. L är genomförkyld, har säkert feber och N har hög feber oxå, är inte så förkyld, men det går vattenkoppor på dagis så vi får se hur det utvecklar sig.
Måste sätta fart nu, har såååå mkt att göra innan jag åker.

Ha en underbar helg, för det ska jag ha!

/ Mrsfunky

Äntligen vila

Nu har min älskade farmor äntligen fått vila. Hon somnade in igår kväll sent och hon har nu fått lugn och ro och får komma till farfar. Det känns skönt för farmor, men saknaden kommer att vara stor och det kommer att bli jobbigt en tid framöver.



Jag kommer att sakna dig farmor och du vet att jag alltid har älskat dig!

Det känns så bra att veta att hon nu har fått träffa sin älskade man som gick bort för mer än ett år sedan. En bit av farmor dog redan då. Jag lider med alla syskonen nu, pappa, mina fastrar....jag tänker på er! Speciellt på min kära faster som har suttit hos farmor dag som natt, men som sedan bara skulle åka hem en stund igår och då somnade farmor in. Tänker på dig!
Jag hoppas nu att det får vara frid och lugn och att alla nära och kära stöttar varandra och finns där för varandra i sorgen, men även efteråt.

Jag har hört om en stad ovan molnen,
ovan jordiska, dimhöljda länder,
jag har hört om de solljusa stränder
och en gång, tänk en gång är jag där!
Halleluja! Jag högt måste sjunga!
Halleluja! Jag går till den staden.
Om än stegen blir trötta och tunga,
bär det uppåt och hemåt ändå.

Jag har hört om ett land utan tårar,
utan sorg, utan nöd, utan strider,
och där ingen av sjukdom mer lider
och en gång, tänk en gång är jag där!
Halleluja! Där fröjdas vi alla!
Halleluja! Vart tvivel försvunnit!
Aldrig mer skall jag stappla och falla,
jag är framme, ja, hemma hos Gud

Jag har hört om den snövita dräkten
och om glansen av gyllene kronor.
Jag har hört om den himmelska släkten,
och en gång, tänk en gång är jag där!
Halleluja! Jag fröjdas i anden!
Jag kan höra den himmelska sången
och det sliter i jordiska banden,
ty jag vet, jag skall snart vara där

Det känns så bra för jag vet att du farmor är där och att jag en dag kommer att få träffa dig igen!

Jag älskar dig!

/ Mrsfunky

Bröllop vid Öljarens strand

I lördags var det så dags för det vi alla hade gått och väntat på så länge. Min kära stora syster blev äntligen fru Enlund. Som vi har planerat och grejat, känns skönt att det äntligen är över. Dem var så vackra när de kom, V såg ut som en docka....så vacker! Blev nästan lite rörd där. Inte blev det bättre när min kära syster sjöng till sin man...då var inte tårarna långt borta =)
Min bror sjöng också några sånger, så duktig så. Blev lite stolt över honom. Jag och min kära syster T var värdinnor och det gick över förväntan. Jag var inte alls nervös och ja, jag tycker nog att vi gjorde ett bra jobb. Är stolt över mig jsälv =)
Det blev en hel del lekar och sånger, tal och annat skoj...var en rolig och trevlig fest. Mkt god mat fick vi oxå, tacos, goda snittar, en massa goda kakor och tårtor, frukt i överflöd, snacks....ja inte behövde man gå hungrig därifrån.

Lite bilder ifrån dagen:


 

     
Brudparet i sin fin bil, min underbara man och son, brudparet tar lite mat

   
Jag och min lilla kille, bruden och L- vilken glädje =), jag och min kära syster, oxå värdinnor för kvällen

   
Syskonen Lönn, bruden och hennes dotter, samt brudparet Enlund

 
Jag med en trött liten kille, samt en glad liten kille i sin stol



Jag och min älskade man! Jag älskar dig!




/ Mrsfunky

Min älskade farmor

Min älskade farmor finns snart inte mer...fick ett meddelande av syster idag och hon var tydligen sämre. Hade fått hög feber igen och var inte alls pigg. Lilla farmor, snart finns du inte hos oss. Jag kommer att sakna dig såååå!

Idag har jag inte så mkt inbokat. Ska åka en sväng till en kompis och hennes två barn på eftermiddagen. T och N leker bra med varandra. Känns skoj! Ska bli kul att se hur L och L kommer att bli när dem blir större.
Idag sov både N och L länge på morgonen. N vaknade kl sju och L sov till kl åtta. Skönt! Hoppas det är ngt som håller i sig =)
Nej, nu ska jag gå och engagera mig i min son som för tillfället är arg för att hans hund inte vill gå där han vill. Lilla gubben!

/ Mrsfunky

Livet är så skört!

Livet, så kort, så skört, livet.....
Vi människor är som blommor, först föds vi, växer upp och blir till en vacker blomma, men sedan så blir vi äldre, vi vissnar bort och tillsut så är det inte mkt kvar....livet är precis så. Min farmor ligger för döden, vet ej hur länge till hon kommer att leva. Min farmor, min älskade farmor som jag har så många minnen av, hon finns inte så länge kvar hos oss. Jag var hos henne idag, hon var så vacker, min lilla farmor. Önskade att jag hade fått lite mer tid med henne, själv utan en massa andra släktingar som var där, men det blev inte så. Jag tog ändå farväl, i mina tankar sa jag mkt, men jag önskar att du farmor hade hört det. Jag älskar dig farmor!
Vill inte att du ska försvinna, men jag hoppas att du får det bra. Jag vet att det finns ngn som väntar på dig, där i himlen. Jag kommer alltid att minnas dig med glädje och se den farmor som fanns innan farfar dog... den farmor du var förut, min älskade lilla farmor.
Ska gå ner nu och göra mig i ordning och ska sedan gå och lägga mig, känner mig trött. Det har varit en känslomässig dag, jobbigt, är såååå trött!

Tears In Heaven   
 (av Eric Clapton & Will Jennings
)  

 Would you know my name   
 if I saw you in heaven?   
 Would you feel the same   
 if I saw you in heaven?   
 I must be strong and carry on   
 'Cause I know   
I don't belong here in heaven...   

 Would you hold my hand   
 if I saw you in heaven?   
 Would you help me stand   
 if I saw you in heaven?   
 I'll find my way through night and day   
 'Cause I know   
I just can't stay here in heaven...   

 Time can bring you down,   
time can bend your knees   
 Time can break your heart,   
have you begging please...   

 Beyond the door there's peace I'm sure   
 And I know   
there'll be no more tears in heaven...   

 Would you know my name   
 if I saw you in heaven?   
 Would you feel the same   
 if I saw you in heaven?   
 I must be strong and carry on   
 'Cause I know   
I don't belong here in heaven...   





/ Mrsfunky

syskonkärlek

Det är en sådan värme och kärlek mellan N och L. N verkligen avgudar L och vill gärna vara med honom. Han kan bara gå och lägga sig bredvid honom eller med sitt huvud i hans knä och bara vara. "Jag älskar dig lillebror brukar han säga..." Så gulligt! Då smälter man när man ser sina små grabbar, dem betyder allt för mig.
Jag älskar er!





/ Mrsfunky

Snart blöjfri

Känns skönt att det går så bra för N att vara utan blöja. Han är sååå duktig! Jag trodde nog att det skulle bli svårare för honom, speciellt på dagis, men det går lika bra där som hemma. Lilla killen, han börjar bli stor nu. Han har fortfarande blöja när han sover, både middag och på natten, men jag tänkte ta och sluta med blöjan när han sover middag i alla fall, så får vi se hur det går. Tänk va, snacka om att det kommer att bli billigare när bara en behöver blöja. Det kostar ju ändå en del. Så fort N har blivit torr nu så ska jag börja med L oxå. Hoppas att han kommer att vara lika lätt som N. Nåja, det återstår att se.
Nu ska jag sätta på lite te och ta mig en kopp.

/ Mrsfunky

Så lika, men ändå så olika

Vissa människor är sådana man gärna umgås med och man skulle kunna ses varje dag utan att tröttna på varandra. Det är lika från båda håll, man hör av sig till varandra om man inte har setts på ett tag och alla vill ses, inte bara ena paret. Med andra människor är det annorlunda. Man vill gärna ses, men det är bara från ena hållet. Det är alltid samma som hör av sig om och om igen och tillslut orkar man inte mer. Man får inget tillbaka känns det som. Det kan bero på olika saker; man kanske har mkt just då, eller så vill man inte ses fastän man säger så, eller så är man helt enkelt så dålig på att höra av sig....jag vet inte. Det känns i alla fall lite tråkigt att det är så med vissa människor.
Jag kanske inte alltid själv är så bra på att höra av mig till alla, men jag försöker åtminstone höra av mig till dem som jag gärna vill umgås med och hålla kontakten med.

Nog om det, har precis varit och lämnat N på dagis igen. Gick lika bra som sist. Ska inte göra mkt alls idag, tänkte mest gå igenom lite saker inför lördagen. Var hemma hos en kompis igår kväll tillsammans med andra härliga vänner som jag känner. Vi hade en scrappingkväll och satt och scrappade tillsammans i några timmar. Så mysigt och trevligt! Det var skoj för man fick lite tips och idéer ifrån andra hur man kan göra. Det är så lätt att man ibland kör in sig på samma spår och sedan blir hemmablind. Det lär nog bli fler gånger som vi kommer att ses. Efter igår har jag verkligen inspirationen, ska kanske ta och sätta mig en stund idag och få lite gjort.
Nu ska jag i alla fall ta mig en kopp te och sätta mig med dagens tidning.

/ Mrsfunky

Trotsig, men sååååå charmig och go

Tänk att man kan älska ngn så mkt som jag älskar mina barn. Visst, dem har sina dagar, speciellt N, han kan vara hopplös vissa dagar och bara trotsa hela tiden. Just nu är han inne i en period då han när han inte får som han vill alltid säger "dumma min mamma, el dumma mamma, etc..." Man blir inte så glad då. Spotta är oxå en grej han kör med just nu och det är nästan värre, men säger man till honom så blir det bara etter värre. Jobbigt! Samtidigt är han ju bara sååå söt och go. Han har så mkt uttryck för sig och pratar så mkt och kommer gärna med en massa utläggningar om han har gjort ngt som är fel. Lilla gubben, han försöker minsann. På kvällarna nu tex har han blivit jättejobbig. Han somnar oftast inte förrän kl blir efter tio. Vi får gå upp med honom en massa gånger, men oftast ligger han i sin säng med en massa leksaker runtom. Vad ska man göra! =) Ikväll hittade jag honom i vår säng och där låg han i godan ro och tittade på tv. Vad gör man då, han var ju såååå söt där han låg med fjärrkontrollen. Jag låtsades bli arg, men då säger han bara, "inte arg nu heller mamma". Ja, nog vet han hur han ska ta sin mamma det lilla trollet =)
Idag var han tillbaka på dagis igen efter att ha varit ledig i sex veckor och det var inga problem alls vid lämningen. Det känns bra! Dessutom hade han inte kissat på sig någon gång och jag som trodde att han skulle få byta om gånger flera. Hör och häpna så har han faktiskt börjat säga till nu när han ska kissa, så kanske att det kommer att släppa helt nu. Vore skönt! Lilla gubben, han är så duktig med potträningen. Känns skönt att han inte behöver blöja mer än när han sover. Förresten, var precis uppe och tittade på honom och han sov äntligen och kl är bara nio. Yes! Vi har sagt att om det inte börjar bli bättre nu så ska vi ta in resesängen så får han sova i den istället och då ta ut hans säng. Hoppas vi slipper.
Idag var vi och hämtade fotografkorten och dem blev ju bara såååå bra. Jag är så nöjd med dem, känns kul att ha. Ska bli skönt när vi är klara med vardagsrummet så vi kan få sätta upp förstoringen då.





Förresten har jag talat om att jag har varit och klippt mig. Var hos frisören förra veckan och klippte mig då kort. Jodå, jag är numera korthårig och det har jag inte varit på jag vet inte hur många år,sedan jag gick på gymnasiet eller så. Jag ångrar mig vissa stunder ,men det är bara när jag  blir arg för att inte håret lägger sig där jag vill. Jag måste ju verkligen fixa håret en hel del varje dag för att det ska bli snyggt. Frisyren kommer att göra sig mkt bättre när håret därbak har växt ner lite till, för det är det som är tanken. Får ta ett kort ngn dag och lägga ut så ni får se. Jag är  iall fall helnöjd med valet av frisyr och det känns bra. Sen om det är en 30-års kris el inte det vet jag inte =)

Idag på förmiddagen var jag och hälsade på ett par goda vänner till oss som väntar sitt första barn bara om en vecka el två. Jag är så glad för deras skull. Dem har kämpat en hel del och väntat så på detta barn och nu sitter dem snart där med den lilla kotten. Oh, det är helt underbart! Tänk vilken Gud vi har! Han är så otroligt god! Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra för dem, ser framemot att få träffa deras lilla bebbe och se vad han/hon kommer att växa upp till för personlighet.
Nej nu ska jag faktiskt gå och sätta mig med en kopp te och en bok. Mannen min jobbar för fullt på kontoret, hade lite jobb som han låg efter med.
Ha en fortsatt trevlig vecka allesammans och på återseende!

/ Mrsfunky

Tjejhelg och mys

Har haft en kanonmysig helg. Först i fredags så firade vi som sagt bröllopsdag och hade en supertrevlig kväll utan barn. Vi gick och åt tapas på Indigo, en mysig restaurang inne i Örebro och efter det gick vi på bio och såg Harry Potter. Blev väl inte helnöjd med filmen, den var väl sådär. Kvällen var i alla fall helt underbar! Det var länge sedan jag och mannen var ute bara vi. Det kommer jag att minnas länge.
I lördags skulle mannen min åka ner till Göteborg och se på U2. En god vän till oss skulle oxå med, jag tror dem var sammanlagt fem grabbar som skulle ner dit. Jag passade då på att följa med till Katrineholm för att umgås en helg med mina kära vän M och hennes små ligister =) Vi syns inte så ofta så att få umgås så mkt med henne var inte fel inte.
Vi hade en sååå trevlig helg, som innehöll mkt mat, godis, snacks, mkt prat, bakluckeloppis, lek och bus och ja en hel del annat. Sååå mysigt! Tack vännen för en mysig helg! Det får vi göra om fler gånger, om inte annat så drar vi ju snart till Tallinn.
Killarna var så duktiga på att leka och dem bråkade nästan ingenting. Det är så kul att se att N har blivit så stor och att han har så kul med sina kompisar nu.
Som sagt så sov vi kvar hos M och hennes familj så efter lunch och fika igår så drog vi hemåt igen. Då hade även gubbarna kommit hem efter en trevlig helg nere i Göteborg.

Lite bilder:
     
L och kompisen J på golvet, barnen och M matar kaninerna, samt barnen åker rutchkana



Grabbarna bus käkar glass i soffan!

Nu är det ny vecka igen och idag har jag inte gjort så mkt. Vi var ute en bra stund på förmiddagen, först en sväng till lekparken och sedan var vi ute i trädgården och lekte. Mysigt!

Lite bilder:
   
N gungar, N inne i kojan, samt L gungar hemma i gungan. Han älskar det! Bara kiknar av skratt =)

Nej nu är det nog dags att gå ner och börja med maten. Mannen ringde för en stund sedan och sa att han skulle bli lite sen, så då får jag väl sätta igång själv. Så kan det vara. Ska försöka åka och handla ikväll oxå samt paketera lite paket som jag har sålt på Tradera. Hade 14 auktioner ute och blev av med 12 st, inte illa! Känns skoj! Det kanske inte är så kul att paketera och så, men det får man ta.

Lite mer bilder från de senaste dagarna:
   
L i sin vagn, glad som alltid! N sitter i babysittern, vill gärna vara liten ibland, samt L sitter på golvet med sina nya hängselbyxor.

 
L med kompisen E, så söta! N sitter i L´s knä, han har börjat göra så och L bara skrattar och tycker att det är superkul! =)


/ Mrsfunky
RSS 2.0