Tropikvärme

De senaste dagarna har vi verkligen haft tropikvärme. Man kan knappt tro att det är i Sverige. När man går upp på morgonen så är det redan 20 grader varmt, hur ofta har vi så här. Men, men jag ska inte klaga. Det är härligt med sommar, önskar bara att vi bodde lite närmare en sjö så vi kunde bada oftare. Funderar på att åka och bada nu på eftermiddagen när vi har ätit lunch. Måste snart gå ner och börja med maten. J kommer snart hem ifrån kyrkan och N har lagt sig och ska sova, så då passar det bra att fixa lite. Förresten det går kanonbra med N´s potträning. Häromdagen var han utan blöja hela dagen och kissade inte på sig en enda gång. Det är bra gjort tycker jag. Får se hur det går i dag, men än så länge har han inte kissat på sig. Vore skönt om han kunde slippa blöjorna nu.
Igår åkte vi till Parken Zoo och N tyckte det var så spännande med alla djuren. Han var riktigt lyrisk och ville gärna springa runt och titta själv. Det var dock väldigt varmt så man blev lite trött av värmen, vilket märktes även på N. Dessutom är det lite jobbigt för jag tror att N har åkt på soleksem. Han blir helprickig hela han och han kliar och kliar på dem. Lilla gubben, jag tycker så synd om honom. Vet inte vad man ska göra heller för att han ska slippa dem. Det gäller väl att smörja in honom ordentligt och helst ska man ha långärmat på honom, men vem vill ha det i denna värme =)
Som sagt idag är J i kyrkan och sjunger och vi har tagit det lugnt härhemma. Ska snart fixa mat och sedan på eftermiddagen blir det nog till att åka och bada för det är alldeles för varmt för att bara vara hemma.
Nej, nu ska jag nog sätta fart.

Lite bilder från de sista dagarna:

     
L äter smörgåsrån, men han fattar inte riktigt vad man ska göra med den, L sitter på golvet, han är fortfarande lite ostadig så man får sitta bredvid och ta emot när han ramlar. Jag törs inte släppa helt ännu, men snart.

   
N och en kompis på sommarfest, flera av barnen på N´s dagis, L ligger på en filt på M´s altan
   
J och N fikar i Parken Zoo, N äter glass samt jag sitter och matar L

Önskar er alla en varm och fortsatt skön söndag!

/ Mrsfunky

Sol, bad och sommarfest

Vilket underbart väder vi har haft de senaste dagarna. Helt ljuvligt! Nästan så det har varit på gränsen till för varmt, men varför klaga när värmen äntligen är här! Solen skiner och himlen är blå, mer än så behövs inte =)
Dem senaste dagarna har varit väldigt mysiga. Igår tisdag så kom J junior hit igen efter att ha varit en vecka hos sin mamma. Efter att vi alla hade ätit frukost så packade vi väskorna och begav oss mot Julita. J junior skulle få sova hos mina föräldrar två nätter. Han hade tjajat en hel del om det och nu passade det bra. När vi kom dit så åkte vi direkt till sjön där vi stannade i några timmar och hade det skönt. Vattnet var inget vidare skönt så något bad blev det inte, inte mer än till knäna åtminstone.
Efter det så åkte vi hem och kastade i oss lite mat för att sedan åka in till fotografen för att kolla på våra bilder som nu var klara.
Oj vad fina dem var, kalas! Jag är sååå nöjd med bilderna! Ska bli skoj att få visa dem sedan när vi har fått hem dem. Det skulle dröja några veckor, men ngn gång i augusti så skulle dem vara klara. Dyrt blev det, men det är inte varje dag man är hos fotografen och dessutom var det så många bilder som var bra så det var inte så lätt att välja bort några =)
Eftersom vi inte hade ätit ngt under dagen och klockan var mkt så åkte vi sedan och beställde pizza till mig och mannen min och till N åkte vi förbi Mc Donald´s och köpte en Happy Meal. Sedan åkte vi till Hästhagen i Örebro och satt oss där på gräset och åt. Sååå mysigt och härligt! Vilken underbar kväll vi hade där! Vi gick runt och strosade och sedan tog vi och köpte lite glass innan vi åkte därifrån. På kvällen sedan när barnen hade lagt sig så tog vi kaffe och jordgubbar. Mums! Jag kan leva på jordgubbar, så gott!

Idag vaknade N tidigt, redan kl sex, men L sov tills klockan var nästan åtta. Skönt! Han hade vaknat några gånger under natten, åt ngn gång vid tretiden. Undrar när jag ska få honom att sluta äta, börjar bli lite jobbigt att gå upp varje natt. Vet bara inte hur vi ska få honom att sova hela natten. Dessutom så vägrar han ju ta välling så då är det inte så enkelt! =) NGN SOM HAR NGT FÖRSLAG?
Runt halvtio kom syrran och hennes minsta. Vi skulle försöka sitta lite med allt som ska göras till bröllopet. Hjälp vad mkt det är som ska göras, vilket hästgöra! Hade jag vetat att det var så mkt att göra hade jag nog inte tackat ja. Nåja, vad gör man inte för sin kära syster yster =)
Vi hann med en hel del idag, känns åtminstone lite bättre nu. När hon hade åkt så gjorde vi oss klara för sommarfesten som började kl fem. N´s dagis hade sommarfest ikväll och det var såååå trevligt och mysigt! Vi åt korv med bröd och sedan drack vi kaffe och åt jordgubbstårta. Tipspromenad hann vi oxå med samt att alla barnen fick varsin godispåse, vilket uppskattades av alla barn, men inte så mkt av N. Han ville mest leka och åt en eller två bitar och sedan var det bra.(Bilder därifårn kommer, ska försöka lägga in några imorgon) 
Ja och nu är det kväll och barnen sover äntligen. Mannen är på väg ut med caben och jag får väl sätta mig ute på altanen och njuta av värmen och tystnaden!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Mrsfunky

Midsommarfirande

Igår var det midsommarafton, årets ljusaste dag! Det blev en tidig morgon, gick upp med killarna redan kl halv åtta, mannen fick ligga kvar i sängen en stund. Skönt för honom!
Efter frukosten packade jag väskan och sedan bar det iväg mot Söderköping för att käka glass. Mums! Syrran och hennes familj skulle oxå dit, samt mina föräldrar och min moster och morbror med två av kusinerna. Där kan man snacka om glass och det är inte vilka glassar som helst. Inte undra på att man får ont i magen när man har varit där =)

Lite bilder därifrån:
 
 
J och N väntar på glassen, jag i full fart med att käka glass samt J betalar glassen

  
L i sin vagn, liten sur kille i vagnen samt jag och min underbara man

Tur med vädret hade vi oxå. Det var mkt moln på himlen men solen sken hela tiden och vi slapp i alla fall regnet som annars alltid brukar komma under midsommarhelgen. Bilresan gick oxå bra. Jag var lite nervös att N skulle kräkas eftersom han har visat sig vara lite åksjuk, men han fick en tablett på morgonen innan vi åkte och sedan gick både dit- och hemresan bra. Skönt! Spyor vill man gärna slippa torka.
När vi kom hem var det bara att börja på med maten för snart dök syrran och hennes familj upp. Det blev lite grillat, fläskfilé, karré, ugnstekt färskpotatis, sallad, hemmagjord aioli och sedan till kaffet kladdkaka, grädde och jordgubbar (som syrran stod för).  Hjälp vad mätt man blev, speciellt av kladdkakan, den var riktigt mättande, men såååå god! =) Det hade du gjort bra syrran!

Lite bilder från kvällen:
 
N och E sitter på golvet och käkar gurka, samt tre trötta barn tittar på film
 
Idag har vi ingenting på planeringen. Blir nog bara till att vara hemma och ta det lugnt. Kanske blir en promenad nu på eftermiddagen efter att vi käkat lunch. I morse var det min tur att få sovmorgon och då ville killarna gå upp redan kl sju, så då gick J och barnen ner så jag fick sova till klockan nio i alla fall. Skönt! Han är underbar mannen min!
Hoppas på att killarna ska bli lite piggare snart. Dem är genomförkylda och L´s ögon kladdas en hel del, tror att han har åkt på ögonfluss. Dessutom rosslar han som aldrig förr. Undrar när det ska vända.
Förresten L håller på att få sin första tand. Den har inte brytit igenom helt ännu, men man ser lite vitt på tandköttet. Lilla gubben, så stor redan!
Nej, nu ska jag sätta mig och börja läsa lite i en bok som jag köpte häromdagen när jag var på Torp.

Först lite mer bilder:
   
Finklädd liten kille i soffan, samt jag och killarna på midsommarafton


Mina två små killar i soffan i sina nya midsommarskjortor! De är bara såååå fina och jag älskar dem så mkt!

Ha en fortsatt trevlig midsommar!

/ Mrsfunky

Sååå stor

Min lilla kille har blivit så stor. Han diskuterar och pratar en massa hela tiden. Han kan dessutom återge vad han har varit med om och minnet, ja det är det inget fel på. Frågar man honom vad han har gjort på dagis tex så berättar han alltid vad som hänt under dagen och det viktigaste är alltid maten =) Han berättar först vilken mat han har ätit och sedan om dem har gjort ngt annat. Lilla gubben, han har alltid varit matglad.
Tänk va, min lilla kille han är redan 2 ½. Idag satt han i köket och byggde ett 15-bitars pussel helt själv. Då blev hans mamma stolt, speciellt eftersom det var från 3 år =)
Ibland önskar jag att man bara kunde stanna tiden lite och att det inte skulle gå så snabbt, samtidigt som det är skönt när han blir större och kan klara mer själv. Jag tror nog att det blir värre med L, han är ju min sista lilla plutt.
Skulle ha åkt nu på eftermiddagen och tittat på korten hos fotografen, men mannen hade fått mer jobb så det fick flyttas fram till nästa vecka istället. Det ska bli så spännande att se hur korten blev. Jag hoppas verkligen att dem blev bra, men det tror jag nog.
Nej, nu ska jag ta och sätta mig med min son och läsa en bok.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Mrsfunky

Vilken lycka

Tänk va att jag har en sådan underbar man som jag älskar mer än jag kan förklara med ord. Jag har två underbara små pojkar som jag har blivit välsignad med och som jag bara älskar sååå mkt. Det går liksom inte att låta bli att älska
dem=)
Jag är så tacksam att jag får ha det så bra och att jag får vara så lyckligt lottad. Jag älskar dig J såååå mkt och du gör mig hel! Jag älskar honom lika mycket idag som jag gjorde i början när vi sågs. Jag visste redan första gången vi sågs, att här kommer min blivande man. Där är han som jag ska dela resten av mitt liv med. Vilken känsla, så häftigt!
Utöver det så har jag så många nära och kära vänner, min familj och framför allt, Gud. Tänk att jag får tillhöra en sådan underbar Far! =) Jag kan inte med ord beskriva vad det innebär!
Ja, vilken lycka!
Hm, vad har hänt sedan sist då. Jo i måndags kväll så åkte jag ut till Torp och gick på kvällsmöte. Det var skönt att få komma iväg en stund på kvällen och bara kunna sitta ett helt möte utan barn som stör. Det var ett härligt möte, bra lovsång, härlig predikan och ja...det var kort och gott ett bra möte. Kändes bra efteråt!
I tisdags åkte jag och killarna och hälsade på en vän till mig som jag inte har sett på nästan tre år. Vad kul att det äntligen blev av. Vi har pratat ganska länge om att vi ska ses, men sedan springer veckorna fram och veckor blir till månader och år...men som sagt nu blev det äntligen av. Vi hade en trevlig stund där och det var skoj att få träffa hennes tre små barn. På vägen hem hörde min kära vän C av sig och frågade om vi inte kunde gå ut och käka lite på kvällen, så så fick det bli. Vi gick på La Pampa och åt god mat. Mums! Det var så gott! Det var så skönt att få träffas bara vi två utan barn och bara kunna sitta ner och prata med varandra. C är en sådan härlig vän och jag är glad att jag har lärt känna henne. Med henne kan jag prata om precis allting.

Idag är det onsdag och N har varit på dagis och haft midsommarfirande. Jag var inte med, men jag ångrar mig nu  efteråt. Det hade varit mysigt att få vara med, men jag hade så mkt som skulle göras medan han var på dagis. Nåja, det blir fler gånger. Han överlevde ju det med. Dem hade haft det så mysigt, dansat kring midsommarstången, ätit jordgubbstårta och bara haft det bra. Tur med vädret hade dem oxå.
På eftermiddagen sedan kom min kära syster och hennes tre tjejer. Det var dags att fortsätta planeringen inför bröllopet i sommar. Hör och häpna, vi blev klara med häftet. Äntligen! =)
Ja och nu är det kväll och jag och mannen ska sätta oss och titta klart på en film som vi började att titta på häromkvällen.

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott!

/ Mrsfunky

Sjung om studentens lyckliga dag...

I helgen har vi hunnit med två studentfester. Först i fredags kväll var vi och grattade mannens brorsdotter som tog studenten och sedan igår så var vi och grattade min kusin som tog studenten. Oj, vad jag har ätit i helgen! Såååå mkt god mat har vi fått! Jag kommer själv ihåg den glädje och den känslan jag hade den dagen jag tog studenten, för nu elva år sedan...ja det är sant... jag är sååå gammal =)
Ja, det var ett tag sedan nu och sedan dess har mkt hunnit hända.
Ja, annars har det väl inte hänt så mkt i helgen. Skulle ha åkt till skojlandet nu på eftermiddagen, men de två stora killarna bara bråkade hela förmiddagen, så då beslutade vi oss för att inte åka. Kan dem inte sköta sig hemma och bara bråkar och tjafsar trots att vi hade sagt till flera gånger så blir det inget annat skoj. Hårda bud....
Idag har N varit utan blöja hela dagen och det har gått kanon. Han har inte kissat på sig en enda gång hittills, men vi får se när dagen är slut hur det har gått. Har tagit honom på toa ungefär en gång i timmen eller så...vill inte gå för ofta med honom.
Skulle ha gått ut och käkat med en kompis ikväll , men hon var sjuk så det blir till att bestämma en annan kväll istället. Synd, jag hade verkligen sett framemot det. Men, men det blir flera gånger. Sjukdomar rår man inte över.
Nej nu ska jag gå och ta mig an min son som ligger i soffan och är ledsen. Han är inte riktigt på hugget idag, mkt gnäll blir det. Både han och L är genomförkylda igen så det är riktigt skoj härhemma.
Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

/ Mrsfunky

Mitt sommarlov

...vad jättekul mitt sommarlov ska bli.....
Ja tänk när man var liten och man fick sommarlov. Vilken känsla! Jag kommer ihåg när vi hade avslutningen i kyrkan och alla var finklädda och vi sjöng alla mysiga sommarsånger och sedan när det var slut så gick vi hem och fikade och mamma hade ofta gjort en jordgubbstårta. Ibland önskar jag att jag kunde få vara liten igen. Tänk vilket bekymmerfritt liv, bara vara och få njuta av allt som hör sommaren till. 
Nu har de flesta barnen fått sommarlov redan. J junior hade sin avslutning i onsdags, så då hade vi fixat lite mysigt fika till kvällen.
Ja vad har annars hänt i veckan. I onsdags var det dags för fotografering. Hela familjen åkte iväg till Collage foto för att fotografera oss och det gick väl inte helt som planerat. Det gick bra till en början, men sedan tröttnade N på det och ville inte vara med längre. Det gick inte att locka med ngt. Hoppas ändå att vi får några kort som blev bra. Vi tog lite blandade kort. Några på hela familjen, några på mig mannen och våra två små, några på mannen och hans son, några på mig och mina killar, några på alla tre killar, etc....Ska bli så kul att se korten sedan. Skulle önska att vi kundeh a råd att köpa en stor förstoring sedan med blandade kort. Får se hur det blir.
I tisdags så kom en god vän hit på förmiddageg och vi gick ut och gick i en och en halv timme. Sååå skönt! Det skulle man göra oftare, men det är bara det att det är så tråkigt att gå ut själv. Hm, får ta mig i kragen och börja göra det ändå, eller annars får jag börja ragga upp lite promenadkompisar =) Mannen min är inte så villig, åtminstone inte under veckorna. Helgerna går det bra, men det är lite för lite.
På eftermiddagen sedan så åkte jag hem till E igen och lämnade hennes telefon som hon hade glömt, så då blev det mer kaffe och mer prat. Det blev helt enkelt en hel dag tillsammans. Trevligt, trevligt!
Idag är det fredag vilket betyder studentfest! Mannens brorsas äldsta tar studenten samt att hon fyller på söndag, så idag är det party som gäller. Måste ut och hitta på en present bara, får se vad det kan bli. Imorgon är det oxå party, men då är det en av småkusinerna till mig som tar studenten så då blir det till att åka in till Katrineholm. Tänk att han redan är så stor. Jag kommer ihåg när han och hans brorsa var små och jag var barnvakt till dem. Ja, antingen börjar jag bli gammal eller så går tiden bara sååå gräsligt fort.
Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning lite och sedan ska jag iväg och handla. Tar med mig den minsta och den största och lämnar N hemma med pappa som idag jobbar hemma på kontoret.

Ha en grymt skön och mysig helg allesammans!
/ Mrsfunky

Varför sådan orättvisa

Hade fått mail idag av en vän som jag lärde känna för några år sedan när jag läste i Norrköping och som jag nu på sista tiden har fått kontakt med igen efter att inte haft någon kontakt under flera års tid. Känns så skoj att vi äntligen hörs av igen, tyckte så mkt om henne. Jag hade en hel del kontakt med henne samt med en annan kvinna som var några år äldre och som betydde en hel del för mig vid den tiden. Nu fick jag reda på att hon har drabbats av cancer med bla levermetastaser samt metastaser i lungorna och en tumör i lymfkörtlarna. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag ber för henne och att jag hoppas att behandlingen som hon ska börja med kommer att göra ngn nytta.
Usch vilken hemsk sjukdom cancer är! Varför drabbas så många av den? Ibland är det svårt att förstå!

Tid för tro

Att tro är att veta

att varje dag är en ny början

och att lita på att mirakel händer

och att drömmar blir verklighet


Att tro är att se änglar

dansa bland molnen

och att känna till undret om himlens stjärnhav

och visheten hos mannen i månen


Att tro är att känna till

värdet av ett hjärta som ger näring

oskulden hos ett barns ögon

och skönheten i en åldrande hand

för det är genom deras undervisning

som vi lär oss att älska


Att tro är att finna den styrka och

det mod som finns inne i oss

när det är dags att plocka upp alla bitar och börja om igen


Att tro är att veta att vi inte är ensamma

Att livet är en gåva

och att det nu är dags att vårda det

Att tro är att veta att underbara överraskningar

bara väntar på att få hända

Och att allt vårt hopp

och våra drömmar är inom räckhåll

"om vi bara tror"



Jag tror och hoppas att allt kommer att blir bra och att mina båda föräldrar blir helade ifrån sina sjukdomar och att K blir hjälpt av behandlingen. Det kanske inte kommer att bli så, men jag har en tro och den litar jag på.

Tack för att jag får tro på Dig!

/ Mrsfunky

Vitlök i massor

Helgen som var hade vi fullbokad som vanligt. Fredagskvällen åkte vi över till ett par goda vänner och grillade lite. De hade gjort sååå god mat, flintastek, ugnstekt hela potatisar, kanongod sallad och bäst av allt, hemmagjord aioli. Så otroligt god! Åt hur mkt som helst av den och sedan gick man och rapade vitlök resten av kvällen =)
Nåja, vad gör man inte!
I lördags var vi bjudna på 40-års kalas till en god vän. Vi hade skaffat barnvakt till de två stora grabbarna och hade bara med oss minstingen. Vilken fest de hade fixat, så mysig och trevlig! Synd bara att vädret inte var på vår sida, det regande en hel del, så festen fick flytta från tältet ute och in till värmen. Nåja det gick ju bra, det blev en lyckad fest. Tack A och E för en kanonbra och trevlig fest!
Maten var oxå den fantastiskt god, potatisgratäng med mkt vitlök, spett med kyckling och fläskfilé, sallad, tomatbröd och tsatziki. Som sagt, även den kvällen gick man och rapade lite vitllök =)

Igår söndag åkte vi till kyrkan på förmiddagen och det var skönt att få komma dit. Det var ett tag sedan sist. Vi åkte sedan hem och fixade lite mat och sedan satte jag igång med att baka lite pizzabullar. Kan vara bra att ha den här årstiden när man brukar åka lite på utflykter eller ha med sig till sjön när det blir så dags. De blev mkt lyckade, goda oxå! Ska försöka att slänga ihop lite vanliga bullar ngn dag med. Får se när det kan tänkas bli.
Kvällen kom och barnen slängdes i säng och sedan började jag och mannen min att läsa en bra bok tillsammans. Den heter: "Berörd av himlen redan här" och är sååå bra! Efter det bad vi tillsammans och det kändes så skönt att få avsluta kvällen så. Jag är så tacksam att jag får tillhöra Gud, att jag får vara Hans barn. Vilken känsla, vilken nåd!
Önskar att man kunde strunta i tv:n fler gånger och bara vara inför Honom istället. Det ger så mkt mer!

Idag är det ny vecka igen och jag väntar nu på att mamma och pappa och mina svärföräldrar ska komma. Vi ska ut och äta tillsammans. Vi ska bjuda ut dem på kinarestaurang som tack för att de har varit barnvakt till N när vi var på semester. Det ska bli trevligt och gott med för den delen! Är vrålhungrig nu, har inte ätit så mkt till frukost.
Nej nu måste jag nog gå och packa väskan och sedan ska jag byta blöja på L innan vi beger oss.
Ha en underbar dag!

/ Mrsfunky

Lek och bus i massor

Ja idag har vi varit i lek och buslandet inne i Örebro. Jag och fem mammor till med sina barn åkte in till kl tio när de öppnade. Vi har haft det såååå roligt och mysigt och barnen har lekt så mkt. N har sprungit runt en hel del, bollhavet var den stora favoriten idag. Kul att se att barnen har roligt! =)

   
Efter att ha lekt i några timmar så åkte jag och en av mammorna och käkade på Mc Donald´s. Mums! N åt som aldrig förr. Man blir hungrig av att leka i flera timmar och trött med. Han somnade innan vi var ute ur Örebro. Som tur var så kunde jag bara lyfta in honom i sin säng. Det är bra det för ikväll ska vi bort till ett par goda vänner och käka lite och det hade inte varit så kul om han hade varit trött och grinig då.
Nej nu sover båda killarna så då ska jag passa på att gå ner och ta mig en kopp kaffe och sätta mig med en bra bok eller med en tidning.
Ha en trevlig helg!

/ Mrsfunky

Scrappa mera....

Idag fick jag äntligen tid att sätta mig en stund med scrapbooking. Det blir inte så ofta nu för tiden, tiden räcker liksom inte till. Önskar jag kunde sitta minst en gång i veckan, men det går inte på länga vägar. Kanske blir lättare till hösten när det inte är lika mkt att göra. Jag hann göra några sidor till L´s album, men jag blev inte helt nöjd med alla. Vissa sidor blir bättre än andra, men så är det ju. Känns i alla fall skönt att ha kommit lite längre, det finns ju många kort som ska in i albumet.
Förutom att ha suttit en stund med albumet så har jag oxå städat lite, samt håller på att tvätta. Allt på en gång. Ibland önskar jag att man kunde slippa alla måsten och bara ta det lugnt. Vore inte helt fel inte!

På tal om måsten. Igår var min kära syster här hela dagen så att vi kunde sitta med häftet till vår systers bröllop. Gissa om jag höll på att bli galen, det krånglade såååå mkt. Det mesta berodde på datorn, men jag blev ändå grymt irriterad. T hade ganska roligt åt mig. Alltid kul att jag kan glädja ngn =) Blir nog till att bestämma en till dag som vi kan sitta lite och sedan kanske vi kan bli klara.
Nej nu ska jag faktiskt gå och ta N på pottan. Han har ingen blöja på sig, så jag blir lite nervös. Vill inte att han ska kissa i soffan. Hoppas att han ska bli helt torr nu till sommaren, vore skönt.
Ha en fortsatt trevlig dag!

/ Mrsfunky

Grillning, morsdag och restaurangbesök

Ja nu var det ett antal dagar sedan jag skrev och mycket har hänt sedan dess. I fredags så hade jag bjudit hem några mammor ifrån N´s gamla föräldragrupp, så på eftermiddagen kom det fyra mammor och åtta barn. I stort sett alla mammor har fått en till liten plutt så det var sammanlagt tio barn med N och L. Vi hade tur med vädret, så härligt och varmt. Det var skönt för då kunde vi sitta ute och sedan kunde barnen vara ute och leka. Det hade blivit lite jobbigt om vi hade varit inne hela tiden. Synd att inte C och L kunde vara med, men det blir fler gånger.

Lite bilder:
     
L och kompisen L som är flera månader yngre, N och tre av tjejerna, samt N sitter och gungar.

På lördagen så hade vi bjudit hem några goda vänner för att grilla lite. Det var en underbar dag, varmt och skönt och kvällen blev sååå lyckad. God mat och gott sällskap! Kan inte bli bättre! Fick ta mig en tur med BMW:n oxå och det var ju inte helt fel. Dessutom så bokade jag och M resan till Tallinn som vi ska åka på i augusti. Oj vad skoj vi ska ha, fyra tjejer på en båt till Tallinn. Det blir party =)

Lite bilder:
   
N och hans två buskompisar, min kära man och L, smat N i full fart med att käka tårta.

I söndags var det mors dag, så på morgonen kom mannen min och N och L in med frukost och tårta på sängen och sedan fick jag även ett kort och en japansk lönn som sedan blev utplanterad i trädgården. De är bara såååå underbara min lilla familj. Jag älskar dem sååå mkt! Efter en god frukost åkte vi ut till Björkenäs för att gå på möte och sedan direkt därifrån till mina svärföräldrar för att fira svärmor på mors dag. Det blev god mat och mkt fika. Trevligt! En kanonhärlig dag helt enkelt!
Igår mån hände det inte så mkt. Det var varmt, så väldigt varmt. Jobbade lite i trädgården, men tog det annars ganska lugnt. En skön dag helt enkelt utan en massa måsten. Vi hade besök på kvällen av min kära kusin och hans fru, grillade lite hamburgare och pratade en massa. Min kära man skjutsade sedan hem dem på kvällen.

Idag däremot så kom mina föräldrar på förmiddagen. Vi fikade lite och sedan efter att jag hade varit på bvc med L så åkte vi till Marieberg där jag bjöd dem på lunch på Pacos. Det blev varsin tacotallrik. Mums! Det var i stället för morsdags present. Mamma blev så nöjd, ja pappa med för den delen. Åkte sedan till Ikea där det blev lite shopping och även lite kaffe. Har haft en mysig dag med mina föräldrar, önskar det kunde bli oftare.
Nu ska jag nog gå ner och vara ltie social med min kära man. Barnen sover gott och jag vill bara sätta mig och njuta av lugnet en stund innan det är sängdags.

Först lite mer bilder:
     
N äter glass, N har tryckt ner sig i en alldeles för liten låda, N och L ligger och myser på golvet, samt L i fart med att äta lite mat.

/ Mrsfunky
RSS 2.0