Adventsstädning och julklappsshopping

Free Animations

Jag började redan igår med att städa inför advent och få upp lite ljusstakar. Tidigt, jag vet ,men jag måste ta lite i taget för att få upp allt till helgen. Dessutom är inte orken som den brukar, konstigt! :-) Ska försöka hinna med att ta resten idag medan N är på dagis. Får se hur mkt jag hinner. Det är ju en dag imorgon med, så det som inte hinns med idag får jag ta imorgon.
På förmiddagen idag ska jag och mannen min åka till Bauhaus som öppnar vid Marieberg imorgon. Vi fick en förhandsinbjudan pga att vi har eget företag. Ska bli skoj att se vad de har för ngt. Efter det tänkte jag ta mig en tur på Marieberg och försöka köpa de sista julklapparna till maken. Usch, det är inte lätt inte att köpa till ngn som inte önskar sig ngt speciellt. Men, men det ska nog gå bra!

Igår var jag som sagt och klippte mig och jag belv sååå nöjd med resultatet. Den här gången blev det inte så kort som det brukar, utan hon tog det som var tvunget. Ska försöka spara ut håret lite, även om jag inte kan ha särskilt långt hår med tanke på kvaliteten.
Jag fick förresten ett paket med papper till scrapbooking igår som jag hade vunnit på tradera. Det var riktigt fina papper och jag blev verkligen nöjd. Det är kul när man gör bra affärer på tradera.
Nej nu ska jag sätta mig och läsa tidningen och sedan är det snart dags att gå iväg med N till dagis.

Ha en fortsatt trevlig dag!
/ Mrsfunky

Frisören

Japp, ska till frisören idag och klippa mig. Ska bli så skönt att få komma iväg och få håret snyggt innan bebisen kommer. Var rädd att N skulle vara sjuk idag med så jag fick avboka tiden, men så var inte fallet. Han är pigg och glad igen och ska snart till dagis. Hade tänkt att åka pulka dit, men det finns inte så mkt snö på vägarna så det går nog inte så bra. Får ta oss en promenad istället. Vagnen är på dagis så det blir för N att använda sina apostlahästar :-)
Efter att jag har klippt mig tänkte jag försöka ta en sväng på stan och köpa de sista julklapparna så jag har det gjort. Hoppas, hoppas att lille krabaten kommer tidigare än väntat. Jag längtar såååå nu och vill bara bli av med magen. En tröst är att jag inte är så stor, var mkt större med N samt att jag inte har gått upp så mkt. Känns bra!
Nej, nu ska jag kolla lite på tradera innan det är dags att gå.
Ha en bra dag!
/ Mrsfunky

Sjukstuga

Ja idag har jag haft sjukstuga hemma. Min kära man slapp visst inte förkylningen utan åkte på den ordentligt och har legat med över 39 graders feber hela dagen. Stackarn! N har varit lite hängig hela helgen, men fick ändå gå till dagis imorse. När jag hämtade honom hade han 38 i temp och sedan har han inte varit så pigg under kvällen. Han hade 38,5 i temp ikväll och fick en alvedon och la sig sedan för en halvtimme sedan och somnade på stört. Lilla gubben, han är inte ofta sjuk inte. Tur är väl det, men man lider så med dem när de väl är sjuka. Hoppas det går över tills på onsdag bara för då ska jag in till Örebro och klippa mig, vilket är ett måste.
Idag har det kommit en hel del snö Free Animationsså mysigt och vackert! När jag hämtade N på dagis idag så gick jag dit i blåsten och hade med mig hans pulka, så när vi gick hem så fick han åka pulka. Han tyckte det var sååå mysigt, lilla gubben! Synd att han inte var pigg och att det var så blåsigt annars hade vi nog varit ute lite till i snön. Får se hur han verkar imorgon. Hoppas han mår lite bättre då och att det inte blåser så mkt.

Förresten, har varit ute en hel del på tradera och letat efter scrapbooking grejer. Har vunnit två auktioner med papper, ska bli skoj att få hem dem och se vad det är för ngt. Har tyvärr förlorat en hel del auktioner med, men bättre lycka ngn annan gång :-) Det är så roligt att vara ute och lägga bud, speciellt på sådana saker. Det är så billigt jämfört med vad de tar ute i affärerna.
På tal om ngt helt annat, så behöver du inte känna dig dum att du inte hörde av dig förra veckan C, det är helt ok. Jag förstår att du har mkt ibland. Hoppas vi kan få till en träff den här veckan istället.

Nej, nu ska jag gå ner och ta mig en tallrik med julgröt, en knäckemacka med prickig korv samt ett stort glas med julmust. Mums!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kramiz


/ Mrsfunky

Förkylning och skavsår

Usch, jag börjar bli riktigt trött på min förkylning nu. Är väldigt irriterad! Det känns som om jag har gått med min förkylning nu i över 6 veckor. Det blev bättre en vecka eller så, men nu är det värre än någonsin. Jobbigt,jobbigt! :-(
Dessutom var vi på promenad igår och jag hade mina nya kängor på mig, inte så smart! Jag fick skavsår på fötterna och det ena är väldigt stort. När jag kom hem så blödde det från foten och var inte alls skönt. Senare under dagen hade det blivit en jätteblåsa istället, snacka om onödigt! Hoppas verkligen att det går över och att skorna töjer sig lite, annars vet jag inte vad jag gör.

Lite bilder från promenaden:

       

Killarna Funke på vinterpromenad, Jag och N längs med vägen, samt N ute på tomten i snön. Han hade lite problem med att gå, tyckte det var jobbigt med alla kläder och stora skor :-)



Min lilla kille börjar bli så stor!

Senare igår så hade jag tid hos aurorabarnmorskan i Örebro. Var där i tio minuter sedan var vi klara. Kändes lite onödigt att ens åka in, men har man tid bokat så. Dessutom känner jag mig väldigt lugn nu inför kommande förlossning. Får väl hoppas att allt kommer att gå bra.
J var med mig in och när vi var klara så skulle vi gå och köpa julklappar ifrån honom till min kära man (hans pappa). Det är som vanligt när man är ute med honom och ska köpa presenter, det blir jag som får bestämma och han går mest och tittar på saker till sig själv. Kul, kul!! Nästa år tror jag att vi struntar i det.
Efter några timmar med shopping åkte vi hem för att senare få besök av ett par goda vänner till oss. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat och mycket prat om både det ena och det andra. Tack E och A för en trevlig kväll!

Idag hade jag egentligen tänkt att åka till kyrkan på förmiddagen, men för det första så har jag inte sovit mkt inatt. Dels för att N har varit vaken gånger flera på grund av hosta, dels på grund av att jag inte kan sova ordentligt pga min dumma, dumma förkylning. Dessutom känner jag mig inte helt på topp, känner mig febrig och dann. Hade varit kul för min kära man ska sjunga, men det får bli en annan gång. J tog med sig J till kyrkan så det är bara jag och N hemma. Skönt!
Tänkte lägga mig en stund medan N leker på sitt rum.

Ja och imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Spännande att se hur den veckan kommer att bli.

Ha en fortsatt trevlig söndag allesammans!

/ Mrsfunky

Middag på tu man hand, förkylning och städning

Ja det är på ett ungefär så som de sista dagarna har sett ut.
I onsdags var tanken att jag och min underbara man samt syrran och hennes man skulle ut och bowla och sedan äta mat. Planerna ändrades dock men jag och min kära man hade ändå barnvakt och tog en sväng in till Örebro och käkade lite mat. Det är skönt att få komma ut en kväll utan barn och bara sitta och äta och prata i lugn och ro. Vi gick till Wobbler där vi åt en trerätters middag, väldigt gott! Tack min älskling för en underbar kväll!
Svärisarna hade varit barnvakt, vilket hade gått bra, men när vi kom hem så var N vaken och skrek och sedan tog det nästan två timmar innan han äntligen somnade. Vet inte vad det var som var fel, men tillslut så somnade han igen.

Igår torsdag så var jag en sväng till Marieberg på förmiddagen medan N var på dagis. Köpte lite presenter till kommande födelsedagar, samt lite nya mysbyxor till N.
Väl hemma så var det städdags samt att jag bytte lakan i sängarna. Ja, alltid finns det ngt att göra. På kvällen efter middagen så fick jag fruktansvärt ont i magen, tror att det var förvärkar. Inte var det skönt inte! :-(
På tal om skönt, har blivit genomförkyld igen, näsan rinner och jag känner mig allmänt hängig. Inte roligt inte! Trodde att jag skulle få slippa skiten snart, men så blev det inte. N har oxå fått tillbaka sin förkylning, jobbigt för honom.

Idag fredag åkte jag och N till mina föräldrar på förmiddagen. Jag skulle hämta hem vaggan som stod hos dem. Kan vara skönt att få hem den nu och fixa i ordning lite, man vet ju aldrig när lillen/lillan har tänkt att dyka upp.
Det var som vanligt trevligt att vara hos dem och vi både fikade och åt lunch där. Tack för idag!
Ja och nu är det snart kväll och jag vet inte vad jag ska hitta på för mat till kvällen. Får se vad det blir. Funderar på om jag ska slänga ihop en paj eller så.
Min kära man är på styrelsemöte i Huskvarna, hoppas han inte blir allt för sen, men det lär väl märkas.

Nej nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och sätta mig och gå igenom dagens tidning!

/ Mrsfunky

Utmaningen

Har blivit utmanad av min kära syster, så det är bäst att jag lyder och följer utmaningen, att ta bild nr 6 i mapp 6 i bilder och beskriva vad den föreställer:


Den här bilden togs vintern 2003. Det är när vi är i Kvarntorpshögen och åker pulka. Vi hade väldigt mysigt och trevligt!


Jag utmanar nu Fru Thure, Camilla och min kära far.

/ Mrsfunky

Höstväder

Jag undrar om vi någonsin kommer att få en riktig vinter, eller om vintern som vanligt kommer att bestå av regn och rusk. Känns inte så trevligt! Man blir ju inte direkt på bra humör när det är sådant väder ute.
Idag var jag och lämnade lillgrabben på dagis och efter det så dök syrran och hennes minsta tjej upp. Det var trevligt med lite besök såhär på förmiddagen. Vi fikade lite och pratade en hel del. Tack för titten syrran, och ha inte dåligt samvete över morgondagen, det tar vi ngn annan gång!
Efter att syrran hade åkt så hann jag ta itu med bokföring och annat på kontoret som var tvunget att göras. Känns alltid skönt när det är klart. Det är inte alltid lätt att hållas med det när N är hemma, men det går ju.
Ja annars så har jag inget inbokat idag mer än att jag ska på Me and I party ikväll. Får se hur det blir.

Nej nu kom precis gubben min hem så då ska jag gå ner och käka lite lunch tillsammans med honom. Trevligt att få lite sällskap idag.
Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Kramar
/ Mrsfunky

Lussekatter och mvc-besök

Ja det är så min dag har sett ut idag. Jag satte en deg på jäsning som var klar att bakas ut när jag hade lämnat N på dagis. Mums! Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet, lussekatter och vanliga bullar med saffran. Min man tycker inte så jättemkt om lussekatter, så det var därför det fick bli några vanliga bullar oxå. Vad gör man inte för honom :-)
Medan jag höll på att baka så kom en kompis över och satt och pratade lite. Alltid trevligt att träffa dig M, speciellt utan barnen, vi hinner prata lite mer då. Får försöka ses lite oftare, är mysigt att bara sitta och prata lite.
Lagom hon hade åkt hann jag precis slänga in mig i duschen för att sedan åka till mvc och träffa min barnmorska. Allt såg bra ut och magen hade växt lagom mkt. Känns skönt att veta att jag inte har gått upp så jättemkt sedan inskrivningen, har bara gått upp åtta kilo, vilket är helt ok tycker jag. Jag tror nog inte att jag kommer att gå upp så mkt till de sista veckorna, men vem vet.
Ja, nu är det inte lång tid kvar, längtar!

Ikväll ska mannen på sångövning igen, så då blir det ytterligare en ensam kväll med matlagning och nattning. Usch, inte så kul inte, men vad gör man. Jag får se framemot onsdagen istället då vi båda får åka bort utan barn och bara njuta av god mat och bowling. Ser verkligen framemot det. Passa dig syrran, ni kommer att åka på stryk! :-)
Imorgon kväll ska faktiskt jag bort så då blir det mannen som får fixa mat och nattning. Ska över till en granne på Me and I party. Alltid lika kul ,men jag skulle önska att jag hade lite mer pengar att handla för. Det finns så mkt fint man vill ha.
Ja, förövrigt har det inte hänt så mkt. Har faktiskt ingenting inbokat i veckan, känns skönt!

Nej, nu ska jag gå och se vad knatten har för sig på sitt rum. Kanske ska sätta mig och leka lite med honom.

Ha en fortsatt skön måndag!

/ Mrsfunky

Tillökning i familjen

Ja ni hörde rätt, vi har fått tillökning i familjen. Det är ett par av våra fiskar som har fått tillökning, små bebisar, hur många som helst  De är sååå söta! Ska bli kul att se hur många av dem som kommer att klara sig med tanke på våra andra glupska fiskar som gärna äter mindre fiskar :-)
Annars har det inte hänt så mkt. Har slängt ihop lite rågkakor nu på morgonen, blev väldigt goda och fina. Ska även slänga ihop lite drömmar nu när N har lagt sig. Får se hur det går!
Skulle få besök ikväll av ett par kompisar som vi inte har träffat på länge, men de ringde imorse och sa att barnen var sjuka. Tråkigt! Hade verkligen sett framemot att få träffa dem. Men, men det får bli ngn annan dag! Vore skoj om vi kunde hinna ses ngt innan bebisen kommer.

Nej nu ska jag gå ner och sätta lite fart igen medan han sover. Bäst att passa på!

/ Mrsfunky

Regn och rusk

Usch vilket väder vi har haft på sistone, regn, regn och regn Ett riktigt höstväder! Tänk om det kunde få bli lite bättre väder så man kunde vara ute lite mer. Jag vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, men det är lättare sagt än gjort när man inte får igen någon jacka :-)
Idag är det en riktig slappardag, är såååå trött. Hade egentligen bestämt träff med en kompis och hennes dotter idag på eftermiddagen, men jag är så trött så jag avbokade det. Vet ej varför, men det känns som om jag inte har sovit på flera dagar, är sååååå trött. Kanske beror lite på vädret oxå, vem vet. Önskar bara att de sista veckorna kunde gå fort nu och att vi får träffa den lille snart.
På tal om det så var jag inne och pratade med en aurora barnmorska igår. Vi diskuterade förlossningen, hur förra gick och hur jag vill att nästa ska bli. Kändes skönt att få prata om det. Jag känner mig mkt lugnare nu och är inte orolig inför förlossningen, vilket känns bra. Vi ska tillsammans skriva ner en förlossningsplan där det står klart och tydligt hur jag vill ha det.
Jag ska tillbaka till henne nästa vecka igen och skriva ner planen, så får vi se sedan hur det blir. Spännande!

På eftermiddagen igår kom en kompis och hennes dotter hit. E går på samma dagis som N och han har pratat mkt om henne, så vi tänkte att de skulle få leka lite hemma istället för på dagis. Det gick sådär, lite bråk blev det, men annars var det trevligt!
Ikväll blir det nog en slapparkväll framför tv:n. Jag tänkte fixa bakad potatis med ngt gott till och sedan blir det idol. En helt vanlig fredagkväll. Har inte mkt inbokat i helgen heller vilket känns skönt. Måste försöka vila lite de sista veckorna och inte ha hela dagarna fullbokade.

Nej, nu har jag äntligen fått N att sova så då ska jag gå ner och fixa mig ngt att äta.

Ha en underbar fredag allesammans och en skön helg!

/ Mrsfunky

Nedräkning börjar

Ja nu börjar jag räkna neråt. Bara fyra veckor kvar nu och sedan får jag träffa min lilla plutt. Känns både spännande och konstigt. Jag längtar dock sååå mkt efter att få se vem det är därinne. Jag tror i alla fall att det kommer att bli en väldigt livlig liten krabat för han/hon är aldrig still i magen. Det är fullt ös hela tiden :-)

Jag hoppas att jag slipper gå över tiden den här gången och kan få om inte tidigare så åtminstone runt beräknat datum. Önska kan man ju ialla fall :-)
Idag  har N varit ledig ifrån dagis. På morgonen var J hemma med N medan jag åkte in till tandläkaren i Örebro. Aldrig kul att vara hos tandläkaren, men hon är väldigt trevlig och dessutom hade jag inga hål, vilket kändes bra. När jag kom hem så åt jag frukost och sedan åkte jag och N till öppna förskolan i Pingstkyrkan. Det var trevligt! N lekte och hade skoj och jag fick prata en del med kompisar, samt passa på att snosa lite på lilla M som bara är någon månad gammal. 
Ja tänk va, snart behöver jag inte låna en bebis att snosa på utan har min egen lilla plutt. Längtar! 

På eftermiddagen idag har vi bara varit hemma och lekt och pysslat. Jag håller på att göra lite julkort, klipper och klistrar. Är ganska nöjd med resultatet faktiskt. 
Igår tisdag fick N åka till dagis lite tidigare på grund av att vi skulle lämna in bilen på morgonen. När bebisen kommer så ska den sitta i framsätet och vi var därför tvungna att koppla ur airbagen i framsätet, vilket vi ätnligen fick gjort igår. Så nu är allt klart, bara vaggan som saknas. Ska prata med brorsan och se om han kan få med sig den till Julita i helgen, hoppas!
Ja annars hände det inte så mkt igår, var bara hemma och gjorde ingenting. Kan vara skönt ibland. Skulle nog behöva göra det lite oftare.

I måndags hade jag en kompis här på eftermiddagen och hennes två små tjejer, varav den ena är bara dryga månaden. Så söt! N tycker det är mysigt med bebisar och vill gärna pussa och klappa dem. Hoppas att det fortsätter så när vi får hem vår bebis.

Nej, nu ska jag faktiskt gå ner och sätta på lite te och sedan bänka mig framför tv:n. Det blir en helkväll idag med Bonde söker fru och sedan Grey´s anatomy. Kan inte bli bättre!

Sköt om er alla och ha en fortsatt trevlig vecka!
/ Mrsfunky

Farsdags firande och myskväll

Nu är det måndag igen och en ny vecka med allt vad det innebär. N sov gott i natt och vaknade runt kvart i sju imorse. Skönt att han äntligen har börjat sova lite längre om morgnarna. Hoppas det håller i sig! :-) Han skulle gärna få sova lite längre, men samtidigt sover han hela nätterna och lägger sig runt sju på kvällarna. Så varför klaga :-)
Fick byta rent i J´s säng imorse och slänga allt i tvätt. Jobbigt när det händer sådana saker, hade hoppats på att slippa det nu, men så kan det vara. Jag önskar i alla fall att jag slipper sådant när nästa kommer, det finns att göra ändå.

Ja och vad har då hänt sedan sist:  i lördags så fick jag en behövlig sovmorgon av min man som gick upp med N. Jag sov till klockan tio, så skönt! Tack älsklingen för det! Efter en sen frukost så gick vi ut och höstfixade lite i trädgården. Vi tog in studsmattan, ställde in andra saker som skulle in, tog bort lite blommor och annat som behövde göras. Skönt att äntligen ha allt i ordning. På kvällen hade vi en myskväll med hemmagjord pizza och efter det en skön tv-kväll med annat gott. Det är inte ofta vi gör egen pizza  men den här gången blev de verkligen lyckade. Mums!

Igår söndag var vi i kyrkan på förmiddagen. En väldigt bra gudstjänst med både nattvard och dop. Det var fyra tjejer i 11-års åldern som döptes. Väldigt starkt! En av tjejernas lillasyster sjöng en sång innan dopförrättningen och hon var otroligt duktig. Snacka om gåshud där, vilken stjärna.
N tyckte inte att det var lika kul att sitta still hela tiden, men det gick ganska bra ändå. Vi försöker att vara hårda och inte låta honom springa runt, men det är inte alltid lätt när det finns andra barn i närheten. Det gäller att ha med sig många roliga saker i väskan.
På eftermiddagen åkte vi sedan hem till Julita för att gratta pappa på fars dag. Syrran och två av hennes tjejer var där, samt brorsan, men han var bara där en stund sedan skulle han iväg och jobba lite. Det var en trevlig eftermiddag med mkt gott fika. Tack för det goda fikat!
Det är alltid trevligt att träffa familjen, men det är jobbigt att se sina nära och kära må dåligt. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli bättre för er och att ni kommer att få må bra snart. Jag tänker på er och ber för er!

Mannen min blev oxå lite firad under dagen, vilket uppskattades av honom. Han fick en ljudbok av killarna, samt lite choklad och en teckning som N hade ritat. Av sin kära hustru fick han ett kort där det stod vad vi ska göra den 19/11, dvs ons nästa vecka. Jag har då fixat barnvakt till killarna och sedan har jag bokat en bana på Strike i Örebro. Jag och syrran ska då spöa våra män i bowling :-) och efter det bjuda dem på middag på någon mysig restaurang. Det ska verkligen bli skoj! Skönt att få komma bort en kväll utan barn och bara få ha trevligt tillsammans med härliga vänner!

Idag har jag ingenting inbokat på förmiddagen. N är på dagis till kl två och jag ska bara vara hemma och göra ingenting, eller vad som faller mig in. På eftermiddagen kommer sedan en kompis i föräldragruppen och hälsar på. Hon har två tjejer, varav den ena bara är en månad gammal. Ska bli skoj att få träffas igen!
Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och sedan sätta mig och läsa tidningen

Ha en skön vecka!
/ Mrsfunky

Faderns kärleksbrev

Faderns kärleksbrev


Mitt barn...

Du kanske inte känner mej men Jag vet allt om dej... Ps.139:1-

Vare sig om du sitter eller står så vet Jag det... Ps.139:2

Jag känner alla dina vägar... Ps.139:3

Till och med hårstråna på dig är räknade... Matt:10:30

För du är gjord till Min avbild... 1 Mos.1:27

I Mig lever du, rör dig och är till... Apg.17:28

För du har ditt ursprung i Mig... Apg.17:28

Förrän du blev till utvalde Jag dig... Jer.1:4-5

Jag utvalde dig när Jag planerade skapelsen... Ef.1:10-11

Du var inget misstag för dina dagar är skrivna i Min bok... Ps.139:15-16

Jag har fastställt den exakta tiden för din födelse och dina levnadsår... Apg.17:26

Du är skapad övermåttan underbart... Ps.139:14

Jag sammanvävde dig i ditt moders liv... Ps.139:13

Och har varit ditt stöd från den dag du blev född... Ps.71:6

Jag har blivit missrepresenterad av dem som ej känner Mig... Joh.8:41-44

Jag är inte arg eller långt borta, Jag är kärleken... 1 Joh.4:16

Och Min önskan är att skicka denna kärlek till dig... 1 Joh.3:1

Helt enkelt för att du är mitt barn och Jag är din far... 1 Joh3:1

Jag erbjuder dig mer än din jordiska fader någonsin kunnat ge dig... Matt.7:11

Eftersom Jag är den perfekta fadern... Matt.5:48

Varje god gåva du får kommer från min hand... Jak.1:17

För Jag är din försörjare och möter alla dina behov... Matt:6:31-33

Min framtidsplan för dig har alltid varit fylld med hopp... Jer.29:11

För Jag älskar dej med fullkomlig kärlek... Jer.31:3

Mina tankar om dig kan ej räknas, som sanden på en strand... Ps.139:17-18

Jag fröjdas över dig med jubel... Sef.3:17

Jag kommer aldrig att sluta att göra dig gott... Jer.32:40

För du är Min gömda skatt... 2 Mos.19.5

Jag fröjdas över att göra dig gott... Jer.32:41

Och Jag vill visa dig stora och underbra ting... Jer.33:3

Ha din glädje i Mig och Jag ska ge dig vad ditt hjärta begär... Ps.37:4

För det är Jag som ger dig dina önskningar... Fil.2:13

Jag förmår mer än du ens vågar drömma om... Ef.3:20

För Jag är din största uppmuntrare... 2 Thess.2:16-17

Jag är även din fader som tröstar dig i alla dina bekymmer... 2 Kor.1:3-4

När du är ledsen är Jag nära dig... Ps.34:18

Som en herde bär sitt lamm, så bär Jag dig nära Mitt hjärta... Jes.40:11

En dag ska Jag torka alla tårar från din kind... Upp.21:3-4

Och Jag kommer att torka bort all smärta du lidit av på denna jord... Upp.21.3-4

Jag är din far och Jag älskar dig även som jag älskar min son Jesus... Joh.17.23

För i Jesus har Min kärlek till dig fått komma fram... Joh.17:26

Han är den exakta förebilden för min natur... Hebr.1:3

Han kom för att visa att Jag är för dig, inte emot dig... Rom.8:31

Och för att berätta att Jag inte räknar dina synder... 2 Kor.5:18-19

Jesus dog för att du och Jag kunde försonas... 2 Kor.5:18-19

Hans död var det ultimata kärleksbeviset från Mig till dig... 1 Joh.4:10

Jag gav upp allt Jag älskar för att kunna få din kärlek... Rom.8:31-32

Om du tar emot Min gåva från Min son Jesus så tar du emot Mig... 1 Joh.2:23

Och inget kommer att separera dig från Min kärlek igen... Rom.8:38-39

Kom hem och Jag kommer att ha den största fest himlen någonsin sett... Luk.15:7

Jag har alltid varit fadern och kommer alltid att vara det... Ef.3:14-15

Min fråga är... vill du vara Mitt barn?... Joh.1:12-13

Jag väntar på dig... Luk.15:11-12

Hälsningar din far, Gud den allsmäktige

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  

/ Mrsfunky

Utvecklingssamtal

Tänk att min lilla plutt är så stor så man får gå på utvecklingssamtal. Det känns konstigt! Det gick i alla fall väldigt bra och de hade bara positiva saker att säga. Gissa om man hade växt en decimeter när man gick därifrån :-)
Ja det känns skönt att det funkar så bra på dagis, det är inte så jobbigt att lämna då.
Annars har vi inte gjort så mkt idag. Jag och N var en sväng till Marieberg på fm för att köpa ramar till dagiskorten. Har äntligen fått upp dem nu.  Han blev sååå fin på korten.

Igår torsdag var N på dagis och jag passade då på att både veckohandla och att städa lite. Brukar försöka passa på medan han är borta, går lite snabbare då. På eftermiddagen var vi bara hemma och busade en massa. Han är så underbar min lilla plutt, älskar dig sååå mkt!

I onsdags åkte jag och N först till öppna förskolan i pingstkyrkan och lekte hela förmiddagen och sedan på eftermiddagen kom en kompis och hennes son över en stund. Det blev en fullspäckad dag för N och det märktes oxå. Han var inte på sitt bästa humör på kvällen och när E och E var här så var han inte heller på topp. Stackarn, det är inte lätt att vara liten.

Ikväll ska vi till Nora för att gratta min mans brorsbarn som fyller 15 idag. Det ska bli skoj att få se hur de har fått i sitt nya hus som de precis har flyttat in i.
Nej, nu ska jag gå ner och äta lite mat och sedan ska jag hör och häpna lägga mig och läsa lite och bara ta det lugnt.
Skönt!

Ha en underbar helg allesammans!

Kramar
/ Mrsfunky

Baka, baka liten kaka

Ja idag har jag faktiskt bakat igen. Mums! Det blev chokladmuffins med cocos och marabou mintchoklad. Inte helt fel inte!  Syrran du måste ha smittat mig med chokladfeber :-)
Jag bakade även mjuk pepparkaka, vilket inte blev så illa det heller. Egentligen vore det skönt att passa på att bara vara när N är på dagis. Tänk vad skönt att bara ligga och läsa en bok eller så, men jag har så mkt jag vill hinna med när han är borta.
Nåväl, på fm hann jag även med att få undan jobbet på kontoret som hade blivit en hög. Känns alltid lika skönt att få undan det.
Efter att ha hämtat lillen på dagis ville han vara ute en stund så då passade vi på. Han gungade och åkte rutschkana och hade skoj ute bland alla löv. Usch, jag skulle behöva vara ute lite mer om dagarna, är verkligen dålig på det. Får försöka skärpa mig lite.

    

N vid rutschkanan, samt N på en bänk ute vid amfiteatern vid Risberga.

Senare på eftermiddagen kom min kära vän C och lille L över och lekte lite. Det var såååå länge sedan dem var här. Det har nog blivit att vi har varit hos dem de flesta gångerna. Tack C för en trevlig em! Det blir allt för sällan vi ses, men vi får försöka skärpa oss lite. Det är alltid lika skoj och trevligt att ses. Det är så lätt att prata med dig och nu fungerar det ju ganska bra med killarna oxå :-)

Imorgon har jag inget speciellt inbokat. Funderar på att åka till Pingstkyrkan på öppna förskolan på förmiddagen. Det var ett tag sedan vi var där och eftersom N inte ska till dagis imorgon så passar det ju bra. På eftermiddagen kommer en kompis ifrån Hallsberg och hennes kille som är lika gammal som N och fikar lite. Hon ska ha barn i slutet av året, vilket känns roligt. De har precis fått reda på att de väntar en liten tjej. Mysigt!

Nej, nu ska jag faktiskt gå ner och sätta på en kopp te och sedan sätta mig en stund framför tv:n.

Ha en kanonskön kväll allesammans!

Free Animations
/ Mrsfunky

Bowling, mat och skratt

Ja igår kväll var jag inne i Katrineholm med mina bröder och systrar. Det var nog första gången vi sågs alla fem och hittade på ngt tillsammans. Det var nog på tiden! :-)
Vi hade bokat bowling   vid Duveholmshallen och det var riktigt skoj! Hm, jag vann inte, men det gick inte så illa i alla fall. Vem som vann det vet nog hela världen vid det här laget, eller... :-) Nåväl roligt var det och mkt skratt blev det. Min yngsta bror han är sååå flummig och rolig, man bara måste skratta åt honom och alla hans skämt. Den som skrattar mest är nog han själv :-) 
Efter en god match åkte vi vidare till restaurangen Rhodos för att käka lite mat. Servicen får en fluga av tio, men maten var riktigt god. Det blev vitlöksbröd och sedan souvlaki med fläskfilé och kyckling. Mums! Inte helt fel inte! Efter det blev det en glass och kaffe på Mc Donalds.
Middagen var väldigt trevlig och det blev även där en hel del skratt. Hade jag haft mindre veckor kvar så hade nog allt dragit igång med tanke på hur mkt magen fick jobba :-)
Tack alla mina syskon för en underbar kväll med mat och skratt och allt! Det får vi göra om snart igen! Tycker om er!

Lite bilder från gårdagen:

   

 

( Snodde bilderna från dig syrran, hoppas det var ok! )

Ja och idag så har vi inget inbokat. Det blir nog en lugn dag hemma, men det ser jag framemot. Min kära man ska öva i kyrkan kl fyra för att sedan vara med och sjunga kl sex då bla Urban Ringbäck och hans fru ska vara med och sjunga. Det skulle nog vara kul att få gå på, men med tanke på att de senaste kvällarna har blivit lite sena för lillen så behöver  vi nog vara hemma ikväll. Dessutom är det inget kul att gå själv  med båda killarna, det blir inte att man kan koncentrera sig på samma sätt.
Nåja, det blir min tur en annan gång.

I fredags kväll var vi inne i Katrineholm och hälsade på min kusin och hans fru. Det var länge sedan vi sågs och det var som vanligt väldigt trevligt! God mat och fika och mkt prat. Tack J och M för en underbar kväll! Vi får försöka att ses lite oftare! Synd att vi inte kunde stanna längre, men N var alldeles för trött.

Nej, nu ska jag gå och ta hand om min lilla plutt som vill komma ner ifrån stolen.
Hoppas ni alla får en mysig söndag!

Kramar
/ Mrsfunky
RSS 2.0