Blomsterprakt!

På förmiddagen åkte jag och köpte lite blommor. Snacka om tur, det var 50% på alla blommor så det blev en hel del. Känns skönt att äntligen ha fått lite ordning ute. Ser lite roligare ut nu.
Annars har inget speciellt hänt idag. Har bara planterat alla blommor och sedan varit ute en stund med Noah på tomten.
Nu har Janne åkt iväg på sångövning så jag ska väl ta och börja på med maten så vi får något i oss i kväll. Usch, känner inte alls för att fixa mat, men, men....

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/ Mrsfunky

Måndag igen!

Ja nu är det en del som hänt sedan sist. I torsdags var jag och pratade med jobbet som ni kanske redan vet, skönt att veta att jag har fast jobb nu. Var en stund hos kompisar på eftermiddagen. Noah lekte för fullt, han och Tindra satt bla och målade... fint blev det Noah sitter hos Tindra och ritar

I fredags åkte jag hem till Julita för att hämta min lillebror och hans tjej som skulle vara hos oss över helgen och måla vårat garage bla. Fikade lite och drog sedan vidare. Vi åkte en sväng till syrran och käkade mat och spelade lite singstar. Hm, jag spelade inte så mycket, men jag ska nog ta revansch ngn annan gång....Det var mysigt att ha dem här. Fredagkvällen bestod av tacos och mycket singstar. Lördagen var det målning som gällde och de var såååå duktiga. Känns skönt att ha garaget målat och att slippa hålla på själv. Noah hittade en ny favorit. Han gick och ropade på William hela tiden, han blev lite av hans idol i helgen. Det är kul!
Ja, det var den helgen. Igår skjutsade vi hem dem igen lite fattigare än vanligt, men dock ett fint garage att titta på.

Fick upp våra nya möbler i helgen på terassen, inte illa inte. Blev ganska nöjd över resultatet. Det passade bra där ute. Kanske lite litet bord, men det får duga Noah sitter ute på stolen och äter banan

Idag händer inte mycket. Har lämnat lilla skrutten på dagis. Ska kanske iväg en sväng och köpa lite blommor sent om sides. Vill ha lite fint att titta på resten av sommaren. 
Ja det var allt för idag. Skulle vilja fixa till bloggen lite, men är alldeles för dålig på sådant. Får se om jag kan lösa det på ngt vis. Ha det gott! 

/ Mrsfunky

Det ger lön för mödan

Var som sagt på anställningsintervju idag vilket gick bra. Jag kände dock att det kanske inte var så mycket för mig. Jag tror inte att jag skulle trivas så bra inom psykiatrin. Gick sedan upp till urologen för att prata med bitrände chef och fick dessutom prata med klinikchefen. Jag var öppen och sa precis hur jag kände och att jag var besviken och tyckte att de hade behandlat mig fel. Ja, vad mer kan man göra.... :-)
Faktiskt så gav det mig lön för mödan. Chefen ringde upp sedan och sa att klinikchefen hade fixat ett anställningsbevis åt mig och att jag nu kommer att bli fast anställd från och med 1 augusti. Kan man bli gladare! Det känns otroligt skoj! Dessutom är jag väldigt nöjd med lönen, den är några tusen bättre än innan jag gick på mammaledighet.
Ja den här dagen blev inte så tokig trots allt.
Ska gå ner nu och fixa lite gott att äta till mig och Janne för att fira lite.

Tack och hej!

/ Mrsfunky

Äntligen!

Var och lämnade lillkillen på dagis nu på morgonen. Jag var lite orolig för hur det skulle gå. Det har varit lite jobbigt med just lämningen. Vi kom dit, han gick till sin krok och jag tog av honom kläderna. Sedan gick han direkt in och började leka utan att ens titta bakåt och bry sig om sin mamma. Skönt! :-)
Nu är man inte så viktig längre, snyft.... Nej ,men det känns bra att han inte blev ledsen idag.
Ska snart iväg in till Örebro på anställningsintervju. Är lite nervös, men det ska nog gå bra.
Ska gå ner och göra mig klar.

Ha en underbar dag!


/ Mrsfunky

En lång dag!

Det känns som om den här dagen aldrig vill ta slut. Vilken dag! Noah vaknade tidigt och vi gick upp runt kvart över sju. Måste alltid ligga och gosa lite i sängen innan vi går upp. På förmiddagen kom sedan en kompis som läste till sjuksköterska med mig. Hon har två killar, en på åtta år och en på 7 månader. Hennes äldsta och Jacob kom väldigt bra överrens och hade jättekul ihop. Det känns bra! Då vet man att man kan ses flera gånger. Vi pratade bla om att ses alla fyra någon kväll, dvs vi plus våra gubbar. Får se när det kan tänkas bli.
Senare på eftermiddagen tog vi en tur och hälsade på kompisen Ludvig och hans mamma Camilla. Kändes skönt att få komma ut en sväng. Noah och Ludvig leker ganska bra nu, det är inte alltid bråk som det var förut. Vi ska ses en sväng imorgon med, men då ska även en annan tjej i föräldragruppen med.

Just nu sitter Noah och leker på sitt rum och jag väntar på att Janne ska komma hem. Han har skjutsat Jacob till sina föräldrar. Han ska vara där i några dagar. Han älskar att vara hos farmor och farfar och de tycker att det är kul att ha honom där.
Ja, det var i det stora min dag. Börjar bli lite hungrig nu, men vet inte vad jag ska fixa för ngn mat. Har ingen lust att fixa ngt. Känner mig ganska slö idag!
Det får nog bli en tidig kväll ikväll. Nej, nu ska jag nog gå ner och börja med maten ialla fall annars kommer jag bara att börja småäta :-) Hm, fortsätter jag såhär kommer jag så småningom att se ut som en flodhäst

/ Mrsfunky

Jobb, jobb, jobb...

Sitter på kontoret och har äntligen jobbat klart. Det känns som om det alltid finns ngt att göra på kontoret. Skönt när det är över och man inte behöver jobba på några dagar.
Var och lämnade Noah på dagis i morse och det gick bra. De skulle på utflykt till skogen, så de gick ut på en gång. De hade packat med sig lite fika och skulle även äta ute. Mysigt! Tänk att min lilla kille är så stor så han är på utflykt.

På tal om stor, en kompis i föräldragruppen skulle ha barn i slutet av augusti, men hon fick redan i förrgår. Det blev en liten dotter, som inte var särskilt stor. Tänk vilken chock det måste vara att få barn två månader tidigare. Ja, man vet aldrig hur det kan gå. Jag hoppas ialla all att jag får gå tiden ut, eller få någon vecka för tidigt.

 

babies_10.gif (6408 bytes)


Förresten, vill ni veta ngt kul, jag ska på anställningsintervju på torsdag. Känns väldigt skoj! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Jag mailade om jobbet igår, så det var ett snabbt svar. Jag kan ju alltid hoppas att jag får en fast anställnig, vore inte helt fel inte.

Nej, nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och sedan kolla posten. Vi hörs och syns senare!











/ Mrsfunky

Cykelutflykt

Igår gjorde vi inte mycket. Det var en riktig slappardag. Skönt! Det kan behövas ibland! På förmiddagen tog vi dock en cykeltur in till Viaskogen i Kumla, där vi fikade lite och sedan cyklade vi hem igen. Det var skönt att få komma ut en stund och röra på sig. Skulle behövas lite oftare bara.
Här kommer lite bilder från fm:
Mamma och Noah på en bänk i Viaskogen  Noah i Viaskogen  Noah och Janne i Viaskogen  Jacob på en bänk i Viaskogen


På eftermiddagen sedan så satte jag mig och spelade TV-spel medan Noah sov. Det händer inte så ofta att jag tar mig tid till det, så det var riktigt kul!
Idag har det inte hänt så mycket hittills. Var och lämnade Noah på dagis i morse och som vanligt blev det inte så kul. Han blev ledsen redan när vi kom innanför grinden. Hm, undrar hur länge det sitter i sig.
Har sedan varit en tur till Marieberg och äntligen fått mina kläder som jag köpte på Lindex för över en månad sedan. Känns skoj! Ska snart ge mig iväg och hämta Noah. Har saknat min lilla plutt!

På eftermiddagen idag har vi inget planerat så det blir nog bara en slappardag hemma. Funderar på att sätta mig och scrappa lite. Det var ett tag sedan sist!
Till er alla ifrån mig:  Ha en riktigt härlig dag!

Image
/ Mrsfunky

MIdsommar, midsommar...

Ja tänk nu är snart midsommar över oxå. Det går alldeles för fort! Igår var vi hos svärföräldrarna och åt mat. Hela tjocka släkten var där så det var fullt hus. Mycket mat åt man, nästan för mycket. På eftermiddagen tog vi en sväng till Pershyttan som ligger utanför Nora. Vi tänkte att vi skulle se lite traditionellt midsommarfirande. Tyvärr hade vi inga pengar löst, så vi fick gå runt lite och titta istället på de vackra omgivningarna.Det gick ju minst lika bra. Noah somnade i vagnen så vi fick gå runt en stund tills han hade sovit klart. Noah i vagnen i Pershyttan
Efter det åkte vi tillbaka till svärisarna och fikade lite. Mums!
På kvällen hade vi planerat att åka till Torp och lyssna på Philip Yancey ifrån USA. Vi åkte dit och det var fullt med folk. Eftersom klockan var mycket och vi visste att vi inte skulle komma hem så tidigt så gick vi först och köpte oss lite mat. Det blev en stor tallrik med nachos och varsin cola. Mycket gott! Mätta och belåtna skulle vi sedan gå till ladan för att ta plats. När vi närmade oss ladan såg vi att det var en massa människor som gick därifrån. Ja, ladan var full och det var inga fler som fick komma in. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem. Vi kände oss lite besvikna, men vi satte på datorn i köket och följde med på mötet hemifrån. Det gick bra det med :-)
Ja, det var i det stora vår midsommarafton.
Här är några bilder från gårdagen:
          

Idag har vi inte gjort ngt särskilt än så länge. Till kvällen kommer ett par goda vänner och ska grilla lite. Det blir trevligt!
Nu ska jag gå ner och fixa lite mat. Ha en fortsatt trevlig midsommar allesammans!

/ Mrsfunky

Rinner bort...

Nu har jag kommit in i den tiden i graviditeten som jag bara rinner bort. Känner mig konstant ofräsch och går med stora skivor under armarna. Usch, mindre kul! Nåväl, vad får man inte stå ut med för de små liven.
Har varit och handlat nu på förmiddagen. Folk var som galna och det var trängsel och människor överallt. Hm, man börjar undra om man inte gör ngt annat än att äta på högtider, med tanke på hur mkt folk handlade.
De hade godis billigt, så nej, jag kunde inte låta bli, det blev en hel del.


Innan jag handlade var jag och lämnade Jacob på fritids och Noah på dagis. Det var hjärtskärande idag. Nu vet han vad som väntar och han började gråta redan när vi kom in. Han ville inte att mamma skulle gå och sträckte sina små armar mot mig och grät. Då är det inte kul! :-(
Då är det bara att stålsätta sig och att se glad ut och att säga att mamma kommer snart. Tur att han inte vet hur lång tid det är innan jag kommer och hämtar honom.
Innan jag hämtar barnen tänkte jag hinna med att städa huset och att fixa mat till mig och gubben som idag jobbar hemifrån. Städa är inte kul inte, men det behövs.
På eftermiddagen åker vi en sväng till Julita och hälsar på mina föräldrar som bor där. Ska bli roligt!
Nej, nu ska jag väl sätta igång så jag får ngt gjort idag. Ha en fortsatt trevlig dag och trevlig midsommar på er!

/ Mrsfunky

Hunnit med en hel del

Klockan är snart sex och jag har hunnit med en hel del idag. Var på eftermiddagen och hälsade på min kusin som fick barn för några veckor sedan. Lilla Liam. Han var sååå söt och så liten. Jag undrar om Noah någonsin har varit så liten, känns svårt att tro det. När jag höll honom började jag nästan att längta efter min lilla plutt, det är ju ett tag kvar dock. Han var inte på toppen humör idag Liam, skrek nästan hela tiden.
Hm, är det så det ska vara med nästa. Tänk om jag får ett barn som skriker mest hela tiden, hur ska jag då hinna med ngt annat än att få barnet tyst. Nåja, vem vet vad det är för filur i magen. Det spelar ingen roll hur barnet blir, JAG LÄNGTAR SÅ!

Nu väntar jag på att ett par kompisar ska komma hit och fixa saft. Vi gjorde flädersaft i lördags som nu har stått tills idag då det ska hällas upp på flaskor. Jag har fixat min laddning, så nu är det bara deras kvar. JaG fick sju liter saft, inte illa. Gott är det oxå! MUMS!!!
När vi är klara med saften ska vi beställa pizza och mumsa på, inte helt fel inte. Jag har inte ätit ngn mat idag, så det börjar kurra ordentligt i magen.

Free pizza clip art provided by Animated Clipart
/ Mrsfunky

Vilken morgon!

Var på torp igår kväll igen. Underbart möte, men lillen somnade inte förrän sent. Han var sååå duktig! :-) När vi kom hem fick han lägga sig på en gång, men vi hade precis flyttat hans säng in i hans nya rum, så ngn gång runt elvatiden somnade han. Jobbigt!
Idag vaknade han kl sju, trodde att han skulle ha sovit längre, men, men... Sedan dess har han varit riktigt gnällig och pipig. Han är väl eftertrött. Han fick faktiskt gå och lägga sig igen, men jag vet inte om han kommer att somna eller inte. Hoppas det för vi ska bort vid lunchtid och hälsa på en kompis som ganska nyligen har fått barn.





Gårdagen var inte heller ngn jättehärlig dag. Har blivit lovad fast tjänst ifrån augusti, trodde jag ialla fall, men igår ringde hon som är vikarie för chefen och meddelade att jag inte får ngn tjänst. Snacka om att ha blivit lurad på konfekten. På grund av det jobbet tackade jag nej till en annan fast tjänst, som kanske inte hade varit jättekul, men ialla fall en fast tjänst. Nu får jag istället ett vikariat året ut, men det komiska är att jag kommer ju troligtvis bara att jobba till början av okt eller så. Hade jag vetat det från början hade jag aldrig tagit tjänsten utan varit hemma tills nästa kommer.
Usch, jag blev så ledsen och besviken! :-(
Nåja, sånt är livet, det blir inte alltid som man tänkt sig!
/ Mrsfunky

Ledsen kille!

Att det alltid ska kännas så jobbigt att lämna på dagis. Idag blev han jätteledsen och höll sig fast i min tröja. Han ville inte släppa. Då känns det i ens hjärta. Lillkillen!
Men, men, jag vet ju att bara en stund efter att jag har gått så blir han ju glad igen och börjar leka. Hoppas det går bra idag!
Ska försöka få bort lite kontorsarbete medan han är på dagis. Har en hel del arbete ute också. Får se vad jag hinner.
Nu ska jag i alla fall gå ner och ta mig en kopp te och läsa tidningen.
/ Mrsfunky

Hämta från dagis

Var precis och hämtade Noah från dagis och han blev så glad när jag kom att han började gråta. Visste nog inte hur han skulle bete sig.
Min lilla kille, så mysig och underbar!
Det hade gått jättebra idag. Han hade lekt en massa, ätit bra med mat och sovit ute i vagnen. Det fungerar verkligen kanon. Hon som har hand om honom är oxå väldigt bra.
Ja, inte behövde jag vara orolig för dagis inte.
Nu ska vi bara vara hemma resten av dagen och ta  det lugnt. Kanske åker ut en sväng till Torp på kvällen. Får se hur Noah är.


/ Mrsfunky

Min lilla kille är på dagis!

Noah sitter i sin gåvagn
 Tänk att min lilla kille redan är så stor så han går på dagis. Jag har skolat in honom i två veckor nu och det har gått riktigt bra. Han är så duktig min lilla plutt. Visst känns det när jag lämnar honom, speciellt som idag när han blev ledsen. Idag ska han vara där själv mellan kl 9-14. Min lilla kille, en dagiskille. Jag saknar honom en del, är inte van att vara borta så mycket ifrån honom.

Tänk fem timmar att bara bry sig om sig själv och ingen annan. Känns konstigt, men skönt! Idag har jag inte gjort ngt nyttigt, bara suttit framför datorn hela tiden.



Image
/ Mrsfunky

Nykomling i bloggvärlden



Ja nu sitter jag här som många andra och har skapat mig en blogg. Flera av mina kompisar har en egen blogg och jag antar att jag har blivit lite sugen jag med.

Vem är då jag: Jag är en tjej i mina bästa år som just nu är hemma och är mammaledig med min son som snart är 1½. Jag trivs med att vara hemma och skulle nog kunna vara hemma länge... Ska börja jobba i augusti, har äntligen fått fast tjänst på sjukhuset i Örebro. Lillkillen ska då in på dagis. Tänk att min lilla plutt har blivit så stor :-)
Kommer att jobba i några månader och ska sedan vara hemma igen ett tag. Vi ska ha tillökning i dec. Känns helt underbart och jag längtar såååå. Känns konstigt att jag bara om några månader sitter här med en till liten plutt.

Jag tycker om att umgås med min underbara familj och med mina vänner. Tycker om att läsa, lyssna på musik, scrappa och att vara i kyrkan. Jag älskar livets goda...
Ja, det var kort och gott om mig. Jag ska försöka skriva ofta och berätta om det som händer i mitt liv.

/ Mrsfunky

Välkommen till min nya blogg!

/ Mrsfunky
RSS 2.0