Kalla morgnar

Ja nu börjar det vara riktigt kallt på morgonen. Det var frost i natt så när vi vaknade imorse var det bra kallt inne. Kanske dags att sätta på värmen i huset snart. Som det är nu så eldar vi mycket, men det är mysigt!
Skulle kunna sitta hela dagarna framför kakelugnen med en kopp te och en bra bok, men det händer ju inte.

Idag ska N och jag åka över till en kompis och hennes lilla tjej som är lika gammal som N. Vi har inte setts på månader så det ska bli skoj. De väntar sitt andra barn och ska ha vilken dag som helst, spännande att se vad det blir. Kul med så många i föräldragruppen som ska ha barn. Det är nästan alla tror jag, förutom två. Det är kul för då vet man att man inte är ensam hemma i vår. Det finns alltid ngn att umgås med. Får passa på att ses när de stora barnen är på dagis annars lär det bli fullt hus med alla barn. Kan ju i och för sig vara mysigt ibland.

Ja annars så händer inte så mkt idag. Jag hoppas att mannen kommer hem skapligt ikväll så vi kan åka en sväng till IKEA och köpa de sista sakerna till vårt sovrum och till N´s rum så vi blir klara ngn gång. Vore skönt att ha allt klart till nästa helg då vi har lite kalas hemma. Sängen och garderoben till vårt rum kommer nästa tisdag, så då är det på plats. Ska bli skönt att få in alla kläder och få lite ordning där.
Nej, nu är det nog dags att gå ner och slänga in lite mer eld i kakelugnen och sedan ska vi snart åka.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

Kramiz
/ Mrsfunky

Vackert höstväder

Vilken otroligt fin dag vi har haft idag. Vilket väder! Jag och N har varit ute på eftermiddagen och gått en promenad och plockat en massa fina höstlöv och rönnbär och annat. Så mysigt!

Lite bilder ifrån dagen:
       

N i vagnen med en knippe löv, en massa fina höstlöv, N sitter i trappen och äter äpple.

På förmiddagen var N på dagis och jag passade då på att vara ute och greja lite i trädgården. Utemöblerna skulle in och sommarblommorna skulle bytas ut till höstblommor, och ja...det fanns en del att göra. Men, men, jag var riktigt nöjd med mig själv efteråt och blommorna blev så bra.

         

Jag planterade blommor i tre krukor, men så här såg två av dem ut....fint!

Ja, annars har det väl inte hänt så mkt idag, jag och lillkillen har busat en hel del, han är sååå busig. Han är inne i en sådan mysig period nu, så gosig och ska kramas och pussas en hel del. Min lilla kille!

      

N i sin nya fem myror tröja, N busar i köket

Ja vad har annars hänt sedan sist. I lördags var jag och N i Julita hos mina päron. Det var trevligt och vi hade en mysig dag där med mkt kaffe och fika och god mat. Min kära bror och hans lilla tjej kom en stund och hälsade på, vilket var trevligt. Jag har inte träffat dem på länge och hans lilla skrutta hade blivit så stor. Tänk vad fort det går, det känns som om det var igår hon föddes. Ja och snart sitter man där själv med en liten plutt igen. Längtar...:-)
På kvällen kom sedan min underbara man hem som jag hade längtat sååå efter. Skönt att ha honom hemma igen.

I söndags åkte vi en sväng till mina svärisar för att hämta J som hade varit där i några dagar, samt för att gratta svärfar som hade blivit 69 år. Det blev mat och fika och tårta och vi hade det allmänt trevligt. Makens bror med barn var också där.
Ikväll händer det inte så mkt. En kompis ifrån Jönköping och hennes två tjejer kommer förbi en snabbis på väg hem till Jönköping. Sedan måste jag ju självklart titta på idol.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Animated Messages - Hello

Kramiz
/ Mrsfunky

Fredag igen

Ja nu är det fredag igen och den här dagen har varit fullspäckad som vanligt. Efter att vi hade vaknat och gjort oss klara så åkte vi hem till syster yster och hennes tjejer. N älskar att åka dit och pratar mycket om hennes minsta tjej och självklart deras katt som han är så förtjust i. Det var trevligt som vanligt med mycket prat, god mat och fika. Tack syster för en mysig dag! Får försöka ses lite oftare.
Efter att spenderat hela förmiddagen där samt en del av eftermiddagen så åkte vi hem och hämtade J på fritids för att sedan åka till Striberg till mina svärisar. J skulle sova där i helgen så det var bara att åka över med honom. Skönt att få lite lugn och ro imorgon. Dessutom så älskar J att vara hos farmor och farfar, han blir så bortskämd där vilket kan vara skoj ibland. Det blev mycket fika innan jag och N slutligen åkte hem. När vi kom hem så var det dags för kvällsmat för lillkillen och nu så sover han gott. Skönt med en kväll för mig själv utan barn, saknar dock min underbara man. Längtar tills imorgonkväll då han äntligen kommer hem. Free Animations min älskling!

Igår torsdag så var lillen på dagis på förmiddagen och jag passade då på att åka till Plantagen och köpa lite blommor, både ute och inneblommor samt några nya fräscha krukor. Har inte hunnit plantera uteblommorna ännu, men ska ta tag i det ngn dag. Det är bara så mycket att göra hela tiden, känns som om man inte hinner med allt man ska fixa. Innan jag hämtade lillgrabben så passade jag även på att städa lite samt att fixa undan all bokföring som låg och väntade. Inte skoj inte, men måsten.

På eftermiddagen kom en tjej i från föräldragruppen över och hennes två små tjejer. M är lika gammal som N och hennes minsta är bara tre månader, men skulle egentligen ha varit en månad nu, hon kom nio veckor för tidigt. Vi hade väldigt trevligt och pratade och fikade. N och M hade så kul ihop och skrattade och busade en hel del. Jag har nog aldrig sett N leka så mycket med någon förut. De jagade varandra, skrattade, kramades och satt i varandras knä och gosade. Så söta :-) Free AnimationsJag passade även på att pröva hennes bärsjal som hon använde till lillskruttan. Har tänkt att köpa en sådan till bebisen och ville prova hur den verkade, om den var svår att knyta eller så. Den var väldigt skön och inte alls svår att knyta, så en sådan får det bli.
Imorgon så tänkte jag åka hem till mina föräldrar en stund. Janne kommer inte hem förrän sent på kvällen och N älskar att vara hos mormor och morfar, så det är bäst att passa på.
Nej, nu kurrar det i magen ,ska nog gå ner och fixa mig ngt att äta. Det får bli te och macka, mysigt fredags fika eller...!

Ha en underbar fredagskväll allesammans! Tycker om er!

Free Animations
/ Mrsfunky

Vilken härlig dag!

Nu har snart halva veckan gått igen och snart är det helg. Usch, veckorna går verkligen fort. Igår åkte min kära make upp till Stockholm på mässa och kommer inte hem förrän sent på lördag. Usch, saknar honom redan :-( Det är inget skoj att vara hemma själv nästan en vecka och ta hand om allt. Men, men, det är bara att gilla läget.
Igår var det mkt som hände. Först lämnade jag N på dagis. Sedan åkte jag och handlade mat, åkte hem och packade upp allting, åkte vidare till IKEA, shoppade lite, åkte hem med det, städade och ja, sedan var det dags att hämta N på dagis igen.
Efter att vi kommit hem därifrån så åt vi lite mellis och sedan var det dags att åka på 1½-års kontroll, vilket vi har väntat på i flera månader. Det gick inget vidare, N var inte på humör och han ville inte att de skulle röra honom över huvudtaget. Men, men det gick ju trots allt bra.
Senare på kvällen skulle jag få besök av tre tjejkompisar så när vi kom hem igen var det bara att börja fixa lite mat tills dess, samt bada N och fixa mat till grabbarna. Ja, som sagt så hade jag en fullspäckad dag. Jag hade en kanontrevlig kväll tillsammans med mina vänner. Ni är underbara!

Idag har vi i stort sett varit hemma hela dagen. En kompis och hennes dotter kom över på förmiddagen och stannade sedan på lunch och var kvar tills eftermiddagen ngn gång. Det var riktigt trevligt, mycket prat, god mat och fika....Kul att se att N och T leker så bra ihop, de busade och skrattade hela tiden. Barn är härliga!
Ja och nu är det snart kväll och dags att fixa kvällsmat till grabbarna bus. Sedan när de har lagt sig ska jag sätta mig framför tv:n och titta på idol och sedan kolla på en film och äta popcorn. Mums!

Ha en skön kväll!

Här kommer lite nya bilder på lillprinsen:

    

N i sin gåvagn, N i soffan helt inne i Teletubbies som han älskar, N bakar med trolldeg

     

N busar med sina burkar, N sitter och äter frukt, N och kompisen T i trappan. N skullle springa och kramas och pussas flera gånger i dag när vi sågs. Så gulligt!

/ Mrsfunky

Utmanad igen

Jag har fått en utmaning från min kära syster yster som jag antar nu. Bättre sent än aldrig antar jag.

Vad är klockan? 09:34

Ditt namn? Louice

Smeknamn? Vissa av kompisarna kallar mig för Lollo

Piercings? Öron endast...har haft en i naveln, men den är nu borta

Ögonfärg: gröna/bruna eller ngt åt det hållet, vet inte riktigt

Födelseplats: Katrineholm

Favoritmat? Tacos av olika slag går alltid ner

Någonsin varit i Kalifornien? Nej du

Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Nej inte det heller

Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Jadå, inte så svårt!!

Varit med i någon bilolycka? Nej faktiskt inte, eller jo, körde ner i diket med 760:n jag hade, men allt gick bra. Både bilen och jag klarade oss utan större missöden

Krutonger eller baconbitar? Krutonger

Favoritdag på veckan? Ingen speciell, men helgerna slår ju vardagarna eftersom då är mannen hemma hela dagarna.

Favoritrestaurang: Det finns många bra, tycker mkt om kinamat

Favoritsport: Är inte så mkt för sport, men spelade mkt badminton i mina ungdomsdagar

Favoritdrink? har ingen... blir inte att jag dricker så mkt, men det finns flera goda

Favoritglass: magnum vit
Walt Disney eller Warner Bros: Walt Disney

Favorit-snabbmatsrestaurang: Max slår det mesta, deras hamburgare är sååå goda
Vilken färg har din sovrumstapet? beige/naturvit och gråmönstrad

Vem fick du ditt förra mail ifrån? Ja, var nog från facebook eller ngt, är sååå trött på alla mail ifrån dem
Vilken/a affär/er hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? Inga, skulle aldrig göra ngt sådant, tycker inte om kreditkort

Vad gör du oftast när du är uttråkad? Sitter vid datorn...

När går du och lägger dig? Mellan 21-23

Vilket tv-program missar du inte? Grey´s Anatomy och Idol

Senaste person du gick ut och åt middag med? Min kära vän E när jag var hos henne i Oslo

Ford eller Chevrolet? Får väl svara Ford, men det är ju  inte favoritbilen direkt...:-)

Vad lyssnar du på just nu? Inget.

Vilken är din favoritfärg? svart och brunt och vitt

Hav eller flod? Hav

Hur många tatueringar har du? En ros på min högra axel

Har du någon gång kört slut på bensinen? Nej

Katter eller hundar? Katter helt klart, men eftersom maken är allergisk så har vi inga andra djur,  än våra små fiskar

Klockslag när du blev färdig med det här mailet/inlägget? 09:44


Utmanar: Det är lite svårt nu eftersom de flesta redan har blivit utmanade, så jag struntar i det....

/ Mrsfunky

Jobb igen

Ja då är jag på jobbet igen och denna natt är lika lång och seg som förra natten. Visst, det är skönt när det är lugnt, men det får gärna inte vara för lugnt :-)
Idag har det inte hänt så mycket. N och jag gick upp tidigt och sedan när min kära man och jag hade avslutat frukosten så fortsatte vi att tapetsera sovrummet , så nu är det klart. Det blev sååå bra! Är riktigt nöjd faktiskt. Ska bli skoj sedan att få inreda och få dit alla möbler. Vi ska åka till Jakobssons imorgon och köpa säng och sedan får det bli ngn sväng till Ikea en annan dag för annat smått och gott.
Ja och imorgon är det ny vecka igen och jag går snart in i vecka 30, känns som om veckorna bara springer fram. Får jag hp beviljat så är det bara tre veckor kvar att jobba. Känns konstigt att veta att jag ska vara hemma så länge igen, men det blir mysigt! Jag längtar! :-)

Nej nu ska jag gå och sätta mig en stund framför tv:n igen. Vi håller på att titta på en film, ganska bra faktiskt. Kommer inte ihåg vad den heter, men bra är den i alla fall.
Hoppas ni alla får sova gott i natt!

Kramiz


Människans tio punkter

1
Du kommer att få en kropp.
Oavsett om du tycker om den eller inte kommer den att vara din under resten av ditt liv

2
Du kommer att få läxor.
Hela perioden är en skola på heltid - den kallas livet.
Varje skoldag ger dig möjlighet att lära.
Vare sig du tycker att lektionerna är bra eller intressanta

3
Att växa är att pröva sig fram med hjälp av försök och misstag.
Varje misstag ger nya kunskaper.

4
Du kommer att få samma läxa tills du har lärt dig.
Den kommer att erbjudas i ständigt nya former tills den sitter.
Sedan kan du gå vidare till nästa.

5
Skolan tar aldrig slut.
Det finns ingen del av livet som är fritt från lektioner.
Du lär så länge du lever.

 


6
"Där" är inte bättre än "här".
Så fort du kommit dit kommer du att se ett nytt "där".
Som, återigen, kommer att verka bättre än "här".

7
Andra människor är dina speglar.
När du älskar eller hatar något hos en annan återspeglar det bara något
som du älskar eller hatar hos dig själv.

8
Livet är vad du själv gör det till.
Du har alla medel och resurser som behövs
och du är fri att använda dem som du vill.
Valet är hela tiden ditt.

9
Du har själv svaret på alla livets frågor.
Du behöver bara se, lyssna och ha tillit.

10
Du kommer att glömma alla dessa regler.

                                                                       

/ Mrsfunky

Utmanad

Ny utmaning

Nu har jag fått en utmaning av svintoflickan

Först reglerna:

Välj ut 4 personer som du vill ska svara, och utmana dem sedan i deras bloggar.
Be dem läsa din, och låt personen som har utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

1. Vilken mat äter du ofta?
Spaghetti och köttfärssås blir det ganska ofta, annars är det bra variation på maten

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Det beror lite på vem som kalaset är hos och på vilket humör jag är. Ibland kan det vara skönt att bara få sitta även om man är på kalas hos ngn i familjen.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Jag är helst på kontoret, men oftast blir det att jag använder datorn i köket

4. Köper du ofta triss?
Typ aldrig

5. Vilken land eller stad har varit din bästa semester?
Bröllopsresan till Bali ligger helt klart på topp, åker gärna tillbaka


6. Vilken tv-kanal tittar du mest på? 3:an och 5:an

7. Vilket är ditt favoritvin:  Har inget direkt favoritvin, men det finns många goda. Dricker inte vin så ofta, speciellt inte nu :-)

Jag utmanar Fru Thure, Camilla, Maria L och Lönnen att svara....får se vem som svarar av er!
/ Mrsfunky

Vilken lång och seg natt

Ja, jag sitter nu på jobbet och det känns som om timmarna bara kryper fram. Den här natten kommer nog att vara hur lång som helst. Dessutom är det sååå lugnt! Visst, jag ska inte klaga, men hur kul är det. Dessutom är tv.n helt kass så det går knappt att se på den utan att få "huvudflimmer" :-)

Ja annars har det varit ganska lugnt idag. På förmiddagen jobbade jag undan lite på kontoret vilket var skönt. Jag var även en sväng till barnmorskan. Allt såg bra ut och magen har inte växt så mycket utan har nu lagt sig på mellankurvan. Det känns bra! Jag hade tyvärr inte fått ngn tid ännu till specialistmödravården, men hon skulle fixa en tid dit. Hoppas det inte dröjer allt för länge. Kan vara skönt att veta hur det blir, om jag kommer att kunna föda vaginalt eller inte. Nåja, egentligen spelar det väl ingen roll på vilket sätt barnet kommer, huvudsaken är ju att barnet mår bra. Animated Babies

eftermiddagen när min underbara man hade kommit hem tog vi en sväng till Jakobssons för att titta lite. Vi ska ju köpa nya möbler till sovrummet. Ngn säng blev det tyvärr inte, vi känner att vi vill kolla mer på andra ställen, men däremot blev det en ny garderob. Jättefin! Ska bli skönt när allt är klart i rummet. Jag längtar! De fanns även så mycket annat på Jakobssons som jag ville ha, snacka om att habegäret växte när jag kom dit :-) Tur att jag snart fyller år, kanske kan önska mig presentkort där eller så.
Imorgon när jag har vaknat ska vi försöka komma igång med tapetseringen, får se hur det blir. Jag önskar så att vi kunde bli klara med det i helgen, men det återstår att se.
Nej nu är ögonen små. Ska nog gå och ta mig en kopp kaffe och sätta mig en stund framför tv:n igen.

Sov så gott allesammans! Fortsatt trevlig helg!

animated gifs
/ Mrsfunky

Hos frisören

Ja idag har jag inte gjort så mycket. Mina föräldrar ringde och frågade om de kunde få komma på förmiddagfika och sedan tigga till sig lite lunch oxå. Pappa skulle nämligen till sjukgymnasten idag så då passade de på. De kom lagom jag skulle lämna N på dagis, men han hann i alla fall säga hej till dem.  Lilla gubben, han är sååå mysig och jag älskar honom så otroligt mycket. Igår när jag skulle hämta honom så berättade han att han hade ramlat på dagis och mycket riktigt, han var blå i pannan, hade skrapsår på näsan och på handen och hade dessutom fläskläpp. Lilla stackaren, han hade snubblat gånger flera igår när han skulle cykla. Det är inte lätt att cykla med galonisar på :-) Animated People - Children


På eftermiddagen idag när mina päron hade åkt så åkte jag in till "the big city" för att färga håret och klippa mig och jag blev riktigt nöjd :-) Först tyckte jag det blev lite mörkt, men nu när man vant sig så är jag supernöjd, både med färg och frisyr. Känns skönt att kunna piffa upp sig lite ibland.

Ja och imorgon ska jag till barnmorskan igen. Ska bli skoj att se om jag gått upp ngt, men jag tror inte att jag har gått upp så mycket. Jag hoppas dock att hon har ngn tid till mig till specialistmödravården, så jag vet vad jag ska ställa in mig på, snitt eller vanlig förlossning.

Igår kväll var jag förresten på ett me and I party och det fanns sååååå mycket fina kläder. Hade kunnat köpa jättemycket till både N och mig själv, men det blev varken eller. Det blev ett par kanonfina sparkbyxor till lillen plus en matchande body till. Jag vet, kanske lite tidigt ute, men eftersom vi vet vad det blir så var jag bara tvungen :-)
Imorgon är det sedan dags för jobb igen, jag jobbar en natt är ledig en och jobbar en natt igen. Känns lite hattigt, men sedan är jag ledig i åtta nätter igen. Ja och sedan är det bara runt två veckor kvar tills jag kommer att gå hem igen, om jag nu får hp beviljat vill säga. Jag pratade med försäkringskassan idag, men de kunde inte ge ngt besked. De sa bara att jag skulle få ett beslut hemskickat några dagar innan jag i så fall ska gå hem. Hm, vad säger man då till chefen, från när ska man begära ledigt.

Nej, nu ska jag gå och sätta mig en stund framför tv:n och invänta att idol ska börja. Det är ju bara för skoj det här året. Juryn är guld!
Förresten, ett stort grattis till min kära vän C som fyller 23 år i dag. Hoppas du har haft en underbar dag! Tycker om dig!
animated gifs

Ha det bra allihopa och dröm sött!

Animated Love and Romance

Kramiz

/ Mrsfunky

En lugn dag!

Idag har vi inte gjort så mycket. På förmiddagen åkte N och jag till öppna förskolan i centrumkyrkan och lekte lite med alla barn. N hade så skoj och blev inte glad när det var dags att åka hem. Stackarn, han ville vara kvar längre.
När vi kom hem var han så trött så han orkade inte äta eller ngt utan det var bara att lägga honom en stund och han sov nästan två timmar. Skönt! Free Animations

På eftermiddagen var det meningen att en kompis och hennes dotter skulle komma en stund, men de fick förhinder så det blev inget av det. Tråkigt! Det var ett tag sedan vi sågs nu och N hade pratat så mycket om dem, men det får bli ngn annan gång. Hon har börjat jobba nu så hon är ju inte ledig så mycket, men till våren blir det mer. Hon väntar barn i feb eller mars så då är vi hemma samtidigt igen. Känns riktigt skoj!
Ja, annars har jag inte gjort så mycket idag, men dagen har ändå sprungit fram känns det som. Imorgon ska lillkillen till dagis och då tänkte jag försöka röja lite i källaren. Har velat göra det länge, men det är sådant som aldrig blir av. Bäst att passa på innan lillen kommer.
Nej, nu ska jag gå ner och sätta på lite kaffe till mannen min som har varit så duktig och slipat hela sovrummet vårat, så till helgen blir det tapetsering. Yippiee!!
Du är underbar min älskling! Puss på dig! Free Animations

Ha en underbar kväll allesammans!

Ett dussin rosor

Den första rosen är för glädjen
som finns i mitt hjärta idag;


Den andra är för de känslor
som finns i mig.


Den tredje rosen är solskenet
som lyser omkring mig när du är mig nära;

Den fjärde sprider 
mina glädjetårar.

Den femte rosen är tålamodet
du har för mig I ditt hjärta;

Den sjätte är för att vänta
på de ord som jag vill höra.

Den sjunde rosen är för den omtanke
du ger mej;

Den åttonde är för all älskvärdhet
som du ger mig.

Den nionde rosen är för att förlåta mig
när jag är för hård eller gör något som är fel;

Den tionde är för att tacka dig
för att du valt mig till din vän.

Den elfte rosen är för att säga hur mycket du betyder för mig
på alla sätt och vis;

Den tolfte är för att bära dessa känslor
från en dag till nästa.

Ytterligare ett dussin rosor,
ett dussin stunder att få dela;
av kärlek, liv och vänskap.
Med all min kärlek för dig.

  

/ Mrsfunky

Supermysig helg

Ja så är det måndag igen och ny vecka. Skönt att jag inte går på förrän på fredag. Är ledig nästan hela veckan. Inte helt fel inte, då kanske man kan få lite gjort :-)
Helgen som var så var jag i Oslo och hälsade på en kompis. Vi hade sååå mysigt och trevligt och jag kommer att leva på den här helgen länge. Tack E för en underbar helg hos dig!
Det var så skönt att bara tänka på sig själv i några dagar, äta god mat, shoppa och bara vara utan ngt barn att tänka på eller så. Det lär nog dröja till nästa gång.
Som sagt så hade vi det bra, vi lagade god mat, såg på några filmer, fikade  fikade igen och shoppade. Allt som en bra helg ska innehålla. Kunde inte ha varit bättre :-)  En hel del kaffe blev det oxå coffee 1 , men hade E fått som hon ville hade vi inte gjort ngt annat än att dricka kaffe och fika :-)
Önskar att vi kunde ses lite oftare bara, men man får njuta av den tiden man ses.

Idag så är lillkillen på dagis i några timmar och jag håller på att baka lite. Måste passa på medan han inte är hemma. Har bakat kladdkakemuffins med dumle, har en banankaka i ugnen och ska sedan baka äppelmuffins med havretopping. Mums! Bäst att fylla frysen med lite gott så man har till hösten och jul och annat. Har ingen lust att stå och baka bara någon vecka innan lillen kommer.
Ja, tänk va, om bara tre månader så är vi fem i fam. Vad konstigt det kommer att kännas, men oj vad mysigt! Jag längtar!
baby boy in moon

Nej, nu ska jag gå ner och kolla till min kaka som står i ugnen. Ska väl försöka fixa lite lunch oxå.
Ha en bra dag allesamman!

Kramiz
/ Mrsfunky

Mot Oslo

Gick av i morse och är nu ledig över en vecka. Skönt! Kan inte bli bättre. Ska försöka hinna med att baka lite nästa vecka och fylla frysen med lite gott i gott. Mums! Jag är inte direkt ngn bagare, men ngt ska man väl lyckas slänga ihop. Fick lite tips på goda muffins av min syster yster, lät väldigt gott! Tack för det kära syster!

Ja och imorgon bär det av till Oslo för att hälsa på en kompis till mig. Jag var där förra sommaren och hade då med mig Noah, men den här gången åker jag själv. Ska bli så skönt! Jag kommer dock att sakna min lilla plutt, har inte varit borta ifrån honom så länge ngn gång, men det ska nog gå bra :-)  Han kommer att ha det så skoj hemma med pappa och storebror.

En lära att leva efter:

Nedvärdera inte ditt eget värde genom att jämföra dig själv med andra.
Det är på grund av att vi alla är olika som var och en av oss är så speciell.

Sätt inte dina mål efter vad andra människor tycker är viktigt.
Bara du vet vad som är bäst för dig.

Ta inte för givet de saker som du har närmast hjärtat.
Kläng  dig fast vid dem, så som du håller dig fast till själva livet,
för utan dem är livet meningslöst.

Låt inte ditt liv glida genom dina fingrar
genom att leva i det förgångna eller för framtiden.
Genom att leva ditt liv en dag i taget kommer du att leva alla dagar i ditt liv.

Ge inte upp när du fortfarande har någonting att ge.
Ingenting är över förrän det ögonblick du slutar att försöka.

Var inte rädd för att medge att du är allt annat än perfekt.
Det är den bräckliga tråd som binder oss alla samman.

Var inte rädd för att ta risker.
Det är genom att ta chanser som vi lär oss att vara modiga.

Stäng inte ute kärleken från ditt liv genom att säga att den är omöjlig att finna.
Det snabbaste sättet att få kärlek är att ge kärlek,
det snabbaste sättet att förlora kärlek är att hålla fast vid den för hårt
och det bästa sättet att behålla kärlek är att ge den vingar.

Avfärda inte dina drömmar.
Att vara utan drömmar är att vara utan hopp,
att vara utan hopp är att vara utan ett syfte med livet.

Spring inte genom livet så fort att du glömmer inte bara var du har varit,
utan vart du är på väg.
Livet är inte bara ett lopp, 
utan en resa som du ska smaka på varje steg längs vägen.

 

Hoppas ni alla får en underbar helg! Tycker om er!

/ Mrsfunky

Vilken natt

Vilken natt det har varit. Är såååå trött! N har varit vaken jättemycket i natt och bara skrikit. Vet ej vad det var med honom. Han som aldrig är vaken på nätterna och har inte heller varit det så mycket sedan han var typ två månader eller så. Inget hjälpte, kände mig så maktlös.
Det värsta är att jag ska jobba två nätter nu och att inte få sova ordentligt innan det känns inget vidare. Men, men det är väl bara att vänja sig. Man vet aldrig vad man får för barn sedan :--)

Igår måndag åkte jag och N hem till mina föräldrar en sväng för att försöka oss på att göra lite äpplesaft. Mums! Den blev kalasgod, helt perfekt! Måste ju göra ngt med alla äpplen man har eftersom jag inte hinner äta upp dem. En av sorterna är dessutom så sur så man inte kan äta dem som dem är.

Idag tisdag ska vi åka till öppna förskolan i centrumkyrkan som startar idag. Det blir skoj! De brukar alltid vara så trevligt där, men jag hoppas att det blir lite folk. De flesta som var där i våras har ju börjat jobba nu så vem vet, vi kanske inte blir så många.  Nåja, det återstår att se. På eftermiddagen sedan tänkte jag börja att spackla lite i vårt sovrum som vi håller på att renovera och fixar i ordning. Känns som om det aldrig kommer att bli klart.
Ja och om bara några dagar bär det iväg till Oslo. Längtar!!! Ska bli så kul att få åka iväg en helg utan barn och bara umgås med en kompis. Självklart kommer jag att sakna min lilla plutt och min kära man, men en hel helg för mig själv och umgås och ha kul med en kär vän, det tackar jag inte nej till. Ska bli så trevligt att få vara med dig en helg E.

Ja tänk vad tiden går fort, är snart inne i v 28, bara några mån kvar nu. Hoppas bara att den här tröttheten kunde ge med sig och att jag kan bli människa igen. Känner mig konstant såååå trött!
Nej, nu ska jag gå och hämta N och göra oss klara för att åka. Lika bra att komma iväg nu än att bara gå hemma och inte göra ngt.


Glöm aldrig

Din närvaro är en gåva till världen.
Du är unik och det finns bara en som du.
Ditt liv blir vad du gör det till.
Ta en dag i taget.

 Se till din lycka, inte till dina bekymmer.
Du klarar allt.
I dig finns så många svar.
Var förnuftig, modig och stark.

 Sätt inga gränser för dig själv.
Många drömmar väntar på att bli verklighet.
Beslut är alltför viktiga för att utebli.
Sträva efter höjdpunkter, mål och belöningar.

 Inget tar så mycket energi som att oroa sig.
Ju längre man bär ett bekymmer, ju tyngre blir det att bära.
Ta inte saker alltför allvarligt.
Lev ett fridfullt liv, inte ett liv att ångra.

 Kom ihåg, att lite kärlek räcker långt.
Kom ihåg, att mycket kärlek varar för alltid.
Kom ihåg, att vänskap är en klok investering.
Livets skatter är människor . . . tillsammans.

  Förstå, att det aldrig är för sent.
Gör vardagliga saker på ett ovanligt sätt.
Må bra, ha hopp och känn glädje.
Använd din tid till att sikta mot stjärnorna.

Och glöm aldrig,
inte för någon enda dag . . .
hur oerhört speciell du är!


/ Mrsfunky

Full rulle

Dagarna går fort. Gick av igår morse och efter att ha sovit några timmar så hämtade jag lillgrabben på dagis och sedan åkte vi hem till min kära syster yster (närketösen) och hennes tre tjejer. N pratar hela tiden om syrrans minsta tjej och han älskar att åka dit och leka. Han leker inte så mkt med E utan mest själv eller med T mellantjejen.
Vi hade trevligt och fikade och pratade. Tack syrran för en trevlig eftermiddag!

Idag åkte jag och N till Katrineholm för att hälsa på en kompis och hennes tre barn. Vi fick en mysig dag tillsammans med mycket bus, god mat och prat. Tack vännen för en mysig dag.! Efter att både N och J hade vaknat så kom även M´s syster dit och två av hennes barn, så det var full rulle.

  

Här sitter N och alla andra små busungar. De var sååå söta!

Efter en lång dag i Katrineholm så åkte vi hemåt, men först åkte vi förbi mina päron som inte var hemma. Jag skulle låna lite grejer till min assistent så jag kan göra äpplemos. Tyvärr behövde mamma sakerna själv, men de skulle komma förbi med dem på torsdag, vilket jag är tacksam för..
Ja och sedan har vi hunnit äta mat och fått undan på diskbänken och nu ska jag snart sätta mig en stund framför tv:n Imorgon ska jag upp tidigt, de ringde nämligen idag och frågade om jag kunde jobba lite extra imorgon. Vad säger man, för den här gången tackade jag ja. Det ger ju lite klirr i kassan :-)

Efter mycket "tjat" ifrån Svintoflickan kommer här även två magbilder.

   

Nej nu ska jag nog ta och gå ner och sätta på lite te.

Ha en underbar kväll allesammans!

Kramiz
/ Mrsfunky
RSS 2.0