Klockan är snart ett...

Klockan går såååå sakta på natten, speciellt om man inte har så mkt att göra. Det är en lugn natt i natt, händer ingenting. Skönt på sitt sätt, men tiden går så sakta då. Önskar klockan var sex eller ngt så man bara hade lite jobb kvar och sedan var det dags för hemgång.
Hoppas jag kan sova bra imorgon. Mannen och grabbarna bus ska vara hemma, undrar hur mkt sova det blir då. Jag hoppas att de kan smita ut en stund i alla fall så jag får sova några timmar. Får se vad de hittar på. Idag åkte de över till Jannes föräldrar en stund, men kunde jag sova för det, nej! Nåja, fortsätter det att vara så här lugnt så kanske jag inte blir så trött.
Nej nu ska jag nog sätta mig en stund framför tv:n igen.

Ha det gott och sov så skönt!

kramar från en trött gravid kvinna
/ Mrsfunky

Jobbarhelg

Ja då är det fredag igen, vilket betyder jobb. Jag jobbar hela helgen. Usch känns inget vidare! Jag hoppas att det blir någorlunda lugnt i helgen. Det vore ju inte dumt :-)
Igår torsdag var jag ledig och passade på att göra lite måsten, som att handla, städa etc....Inte särskilt kul, men som sagt, måsten!
På eftermiddagen sedan kom två kompisar över och deras barn. Det blev en trevlig eftermiddag med mycket fika och bus. Barnen var så snälla och bråkade ingenting med varandra. Skönt!
Idag fredag åkte jag och Noah in till Örebro för att shoppa lite. Var bla tvungen att köpa några nya BH:ar eftersom mina gamla har krympt :-) Konstigt va! Jag hittade även någon mössa till Noah på PoP som är lagom innan det blir vinter och kallt. Sedan kom min underbara man in till stan så då passade vi på att äta lunch tillsammans. Vi gick till Gröna Grodan, ett mysigt och trevligt ställe som ligger vid Hamnplan och som har underbar mat och mysig inredning. Dessutom är det gjort för barn. Kan inte bli bättre! Gott var det oxå!
Ja och nu har precis resten av familjen åkt iväg till mannens syster för att gratta hennes två minsta som har fyllt åtta. Jag valde att vara hemma istället och försöka sova lite innan jag ska iväg. Kan behövas!

Några kort på Noah:

        

Noah tycker om att ta brorsans kepa och gå runt i.
Noah leker med sin docka och kör runt den i gåvagnen, men helst ska han oxå sitta med.

Nej, nu ska jag nog krypa ner i sängen ett tag och försöka sova lite...
Ha en underbar helg allesammans!

Några tänkvärda ord om en mors kärlek:

"Hur mycket älskar du mig?"
frågade den lille pojken sin mamma medan hon stoppade om honom i sängen.

Det var en lek som han fick henne att leka varje kväll men han lät henne aldrig vinna.

"Jag älskar dig 85 miljoner, triljoner mil till solen och tillbaka"
var den lille pojkens vanliga utmaning på hennes förklarade kärlek

Men den här kvällen var hon utmattad,
Utmattad efter en dag som började redan klockan tre på morgonen
då hon tröstade honom efter en mardröm
Utmattad efter att ha lagat frukost, lunch och middag och efter att ha städat undan alla hans leksaker som hon ständigt trampade på med sina blåslagna fötter
Utmattad efter en dag som inte innehöll så mycket tid så att hon ens hann duscha

Hon tittade in i sin sons ögon,
samma ögon som hon var för evigt tacksam över att ha varit med att skapa
Hon strök bort håret från hans panna så att hon kunde andas in skönheten
hos denna magiska skapelse

Och medan hon tittade på honom på ett sätt som bara mödrar kan log hon och sa:
"Du kommer aldrig att förstå hur mycket en mamma kan älska sitt barn

Om du blev påkörd av en bil och fastklämd 
så skulle jag finna styrkan att lyfta undan den för dig,

Om du behövde hjälp och jag hade brutna ben
så skulle jag finna ett sätt så jag kunde springa till dig

Om du var hungrig och jag inte hade ätit på en vecka så skulle jag ge dig min enda måltid"

När du vandrar omkring i världen vandrar mitt hjärta med dig 
Vad du känner, känner jag
Jag känner att du är lycklig genom det sätt du håller min hand
Jag hör ditt hjärta viska när du är rädd
Jag vet vad du tänker genom att se in i dina ögon"

Den lille pojkens ögon blev vidöppna
och för en gångs skull hade han ingen utmaning åt henne.

/ Mrsfunky

Vilken dag!

Ja nu är det redan onsdagkväll och halva veckan har gått. Har jobbat två nätter nu och är ledig tills på fredag då jag går på igen. Första natten var jag ett vrak, men sedan andra natten gick bättre. Det var en ganska lugn natt så det kan väl bero på det :-)
Jag sov till kl två idag och sedan gick jag upp och duschade och åt lite mat. Kände mig nästan utvilad :-)  På eftermiddagen skulle jag ha åkt in på utbildning på jobbet, men jag pratade med chefen i morse och hon tyckte att jag inte behövde gå den nu eftersom jag snart ska vara mammaledig. Det kändes skönt! Istället åkte jag över till en kompis, C och hennes son L som undrade om inte vi ville komma en sväng. Det var trevligt att ses en stund. N och L lekte väldigt bra ihop idag trots att de båda hade varit på dagis hela dagen. Tack C för en underbar eftermiddag! Det är alltid skoj att träffa dig! Hoppas att det blir oftare framöver.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig framför tv:n. Det är en bra film som går.
Ha det gott! 

Kram och banan!  
/ Mrsfunky

Så trött

Trodde inte att man kunde vara sååå trött som jag är nu, men det är jag. Har börjat jobba natt nu och har bara jobbat en natt, men känner mig redan som en zombie. Förstår inte hur jag ska orka jobba fler nätter. Dessutom har jag en kurs imorgon eftermiddag som jag måste gå på. Inte skoj inte, men vad gör man.  Är sedan ledig tills på fredag då jag går på igen och ska jobba helgen. Har sagt till min kära familj att de får fly fältet en av dagarna då så jag kan få sova, vilket inte är så lätt när de är hemma.
Jag hoppas att nästa natt blir lugnare än vad det var i natt. Det var full rulle, patienter som blev dåliga och var tvungna att opereras, sonder som skulle sättas och ja...det var fullt upp och inte mycket sitta blev det.
Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Igår på eftermiddagen kom en kompis och hennes dotter förbi en sväng. Vi tog en promenad i det vackra vädret och sedan tog vi lite fika hemma hos mig. Ella är en månad yngre än Noah och börjar på samma avd på dagis nästa vecka. Jätteskoj! De kommer bra överrens och har skoj tillsammans.
Efter att de hade åkt tog vi caben in till Kumla och tittade på tapeter till sovrummet. Vi fick äntligen tag på tapeter så nu kan vi sätta igång med rummet. Skönt! Känns jobbigt innan vi kommer igång, men sedan blir det nog bra.

Nej, nu ska jag gå in och sätta mig en stund hos Noah som just nu sitter och tittar på Mora träsk. Han är helt fascinerad av dem och tycker det är skoj med alla sånger.
Ha en fortsatt skön kväll allesammans!

Kramar
/ Mrsfunky

Lördag igen

Ja då är det helg igen. Veckorna går alldeles för fort. Igår fredag hade jag fullt upp. Först åkte jag och Noah och handlade på Maxi på morgonen. Vi hann precis hem och packade upp alla varor när det var dags att åka till MVC. Mitt andra besök där och det var som jag trodde. Magen var STOR och låg på översta kurvan. Usch, hoppas inte det fortsätter så :-) Annars så var allt bra och jag fick höra hjärtljuden slå ,alltid lika mysigt! Noah var som sagt med och han var så duktig och skötte sig suveränt bra trots att vi fick vänta 40 minuter innan vi fick komma in. Hon hade tagit fel på tiden och tagit henne som skulle ha varit halv elva klockan tio istället. Irriterande! Men, men det var ingen fara!
När vi kom hem var det dags för Noah att äta lite lunch och sedan sova. Strax efter kl tolv kom sedan min lillebror och mina föräldrar och vi fixade lite lunch tillsammans. Efter att Noah vaknat så åkte vi sedan till Marieberg och strosade lite. Det blev både fika och en del shopping. Vi hade en mysig dag där! Vi var hemma igen runt klockan sex och då fixade vi lite kvällsmat, tunnbrödsrullar med räkor och ägg. Inte helt fel inte! MUMS! Självklart blev det även lite godis och annat gott. Det var ju trots allt fredagkväll.

Ja och idag är det lördag och Noah var så klart tvungen till att vakna tidigt, så kl sju hade han fått nog och ville promt att mamma skulle gå upp. Det var bara att masa sig upp ur sängen och gå ner och fixa lite frukost. Usch, ingen sovmorgon här inte. Skönt att jag är ledig några dagar till.
Idag har vi inget särskilt inbokat, vilket är skönt. Får se vad vi hittar på.

Ha en underbar helg allesammans!
Kramiz :-)
/ Mrsfunky

Då bär Han mig

En natt hade en man en dröm.
Han drömde att han gick längs en strand med Vår Herre.
På himlen  blixtrade det till av scener från hans liv.
För varje scen lade han märke till två fotspår i sanden.
Ett hörde till honom och det andra hörde till Vår Herre.

När den sista scenen från hans liv blixtrade till framför honom
tittade han tillbaka mot fotspåren i sanden.
Han lade märke till att många gånger längs livets stig fanns det bara ett par fotspår.
Han lade också märke till att detta inträffade då han hade det som svårast i sitt liv.
Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Herren om det.

"Herre, du sa att den dag jag beslutade mig för att följa dig,
då skulle du gå med mig genom livet.
Men jag har lagt märkte till att när jag haft det som svårast
finns det bara ett par fotspår.
Jag förstår inte att när jag behövde dig som mest fanns det bara ett par fotspår.
Jag förstår inte att du lämnade mig när jag behövde dig som bäst".

 Herren svarade;
"Mitt kära, kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig.
Under din tid av bekymmer och lidande, när du bara sett ett par fotspår,
det var då jag bar dig".




Ja vissa dagar så känns allt bara så jobbigt och man undrar varför. Idag har jag blivit arg för minsta lilla och jag känner att jag inte orkar med varken mig själv eller de andra i familjen. Usch, vill inte att det ska vara så. Det bästa är ändå att veta att jag inte är ensam utan att det finns en som bryr sig om en och som aldrig lämnar mig.
Jag är så glad för min tro och att jag har den att luta mig på när jag behöver.

Du omsluter mig på alla sidor
Du håller mig i Din hand

TACK för att jag får tillhöra dig!



/ Mrsfunky

Långa dagar

Ja idag är det torsdag och snart har ytterligare en vecka gått. Usch, veckorna bara springer fram, går nästan för fort.
Min sista vecka med att jobba dag och sedan nästa vecka går jag över till natten, yippiee!!!
Har varit hemma ifrån jobbet både igår och idag, känner mig inte alls pigg. Känner mig helt orkeslös, rinner bort så fort jag ansträngt mig och är dessutom förkyld. Inte kul inte, men hoppas att det går över. Kan kanske bero på att jag inte jobbat på så länge och sedan har jag haft för mycket i några veckor. Kroppen säger ifrån.  Nåja, är sedan ledig i helgen och går på natt på mån.
Noah har varit på dagis i veckan igen och som vanligt går det väldigt bra. Varje gång jag kommer och hämtar honom så får jag höra en massa komplimanger om honom, vilket är roligt. Kul att han har charmat dem så mycket. Mitt lilla charmtroll!!!
Idag har jag inga planer alls utan ska bara ligga i sängen med en bok och ta det lugnt tills jag ska hämta lillprinsen. Såååå skönt!
Imorgon fredag ska jag till MVC igen vilket jag ser framemot. Har bara varit där på inskrivningen och det ska bli kul att se hur mina värden är och om jag har gått upp ngt eller inte. Det vet jag i och för sig att jag har, men frågan är hur mycket. Ja tiden går fort, går snart in i vecka 25.  Noah ska med imorgon, så jag får väl ta med ett russinpaket eller ngt så han har ngt att roa sig med under tiden.
På eftermiddagen sedan kommer mina kära föräldrar hit och vi ska åka en sväng till Marieberg och titta lite och sedan hem hit och äta ngt gott på kvällen. Det ska bli trevligt! Det var länge sedan de var här en kväll eftersom pappa inte har kunnat köra bil på så länge, men nu är han igång igen med det.

Ja, så kan det vara...nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och sedan lägga mig med en bok.

Ha en underbar dag!
Kramiz :-)
/ Mrsfunky

Ledig dag!

Efter att ha jobbat hela helgen och i stort sett en hel vecka nu så kändes det skönt att få vara ledig idag och bara vara med Noah och mysa. Det har varit en tuff vecka veckan som var, men nu känns det mkt bättre och nästa vecka går jag över till att jobba natt. Äntligen!
Idag har vi haft en mysig dag tillsammans. På förmiddagen åkte vi till IKEA och handlade lite. Köpte bla bord och stolar till Noahs rum, samt gardinstång och annat som han kommer att behöva. Jag köpte även nya skohyllor till hallen samt några fler krokar att hänga kläder på. När man har en sådan liten hall som vi har så får man försöka komma på bra lösningar. Det ska bli roligt att snart få göra i ordning Noahs rum ordentligt. Ska åka till IKEA igen när lönen kommer och köpa bokhylla med mera.
När vi kom hem åt vi lite lunch och sedan efter att Noah hade sovit så åkte vi och hälsade på ett par kompisar till oss som vi inte har sett på några veckor. Skulle gärna vilja ses oftare, men det kanske blir så framöver när jag jobbar mindre och Camilla har börjat plugga. Det var som vanligt väldigt trevligt, även om killarna kanske inte leker så bra tillsammans. Men, men det får vi hoppas att det blir ändring på framöver för jag tycker att det är väldigt trevligt att umgås med dem. Tack för en mysig eftermiddag Camilla!


Här är Noah hos Camilla och Ludvig och leker med dammsugarmunstycket.
(Har tagit kortet ifrån Camillas blogg, hoppas det var ok)

Ja och snart är dagen slut. Ska snart börja fixa lite middag, fiskgratäng och potatis.Mums! Janne ringde för en stund sedan och sa att han var på väg hemåt. Känns skönt att han inte blir så sen. Vill gärna få upp gardinstången och skohyllorna ikväll. Alltid kul att fixa i ordning när man köpt ngt nytt.


Pratade med min mamma idag, hon berättade att lillebrorsan och hans tjej hade gjort slut. Alltid tråkigt när det tar slut och det inte är ömsesidigt. Hoppas att han kommer över det så småningom. Det är inte lätt att vara 16 bast och kär! :-)

Nej nu ska jag ta tag i maten.

Ha en superdupertrevlig kväll allesammans!

Några tänkvärda ord om livet:


Livet

Livet är skönhet, uppskatta det

Livet är en dröm, inse det

Livet är en utmaning, möt den

Livet är en plikt, fullfölj den

Livet är en lek, lek det

Livet är en sorg, känn det

Livet är en sång, sjung den

Livet är en kamp, acceptera det

Livet är ett äventyr, riskera det

Livet är lycka, gör det till det

Livet är ett pussel, lägg det

Livet är möjligheter, anta det

Livet är en mission, fullfölj den

Livet är livet, lev det fullt ut

  

/ Mrsfunky

Äntligen helg

Ja nu är snart den här hemska veckan över. Den har gått över förväntan faktiskt och nu är det bara två dagar kvar med jobb. Ja egentligen är det fler dagar kvar, men nästa vecka börjar det lugna ner sig lite och sedan efter nästa vecka går jag över till att jobba natt istället.
 Jag har varit ledig idag och jag har verkligen passat på att njuta. Njuta av att bara vara och att umgås med min son. Vi har haft en mysig dag tillsammans.
På eftermiddagen kom en kompis över och hennes tre barn. Jätteroligt! Det var så länge sedan vi sågs. Hon bor några mil bort så tyvärr ses vi inte så ofta som jag önskar.
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa framöfr tv:n med min underbara man som jag älskar sååå mkt. Han betyder allt för mig, är så glad att jag har honom.

Ha en underbar kväll allesammans och en fortsatt trevlig helg!

Tycker om er!
/ Mrsfunky

Tuff vecka

Usch vilken vecka som ligger framför. Känns inte roligt, men får tänka positivt. Har bara två veckor till nu och sedan blir det lite lugnare.
Var och lämnade Noah på dagis idag. Det gick kalas som vanligt. Han verkar trivas bra och springer direkt in och ska börja leka. Lilla gubben, känns tufft att vara borta så mycket ifrån honom. Vi fick i alla fall en mysig förmiddag tillsammans. Vi var och handlade lite och sedan har vi lekt en del hemma. Jag jobbar kväll idag så när jag kommer hem så sover han redan sedan när jag åker i morgon så sover Noah. Får hämta honom efter dagis imorgon. Längtar! Det värsta är att imorgon kväll är det föräldramöte på dagis så då hinner jag inte träffa honom så mycket förrän det är dags att gå igen. Ja så är det att jobba, men om bara några mån så är jag ju hemma igen och då kanske jag längtar tillbaks till den här perioden, vem vet!
Nu ska jag gå ner och fixa lite lunch och sedan sätta mig och läsa lite innan det är dags att bege sig till jobbet. Hoppas vi får en lugn kväll på avd.
Ha en underbar dag!
/ Mrsfunky

Snart är helgen över

Usch vad fort den här helgen har gått. Det känns som om man precis har börjat varva ner och då är det snart dags för ny vecka igen, och den här veckan som kommer är verkligen inte rolig. Jag är bara ledig en dag och jobbar sedan sex dagar av sju. Ja jag vet vad jag har att göra då. Jag kommer att vara helt slut! :-( Nåja, jag har bara två tuffa veckor kvar och sedan börjar det lugna ner sig lite samt att jag går över till att jobba natt. Känns skönt!
Vi har inte gjort så mycket i helgen. Igår tog vi det mest lugnt på förmiddagen, var bara hemma och grejade lite. På eftermiddagen åkte vi sedan en sväng till syrran och fikade lite. Det var trevligt! Det blir inte så ofta vi ses nu men när det lugnar ner sig lite så kanske det blir oftare. På kvällen sedan fixade vi lite god mat och hyrde en film och slappade. Lite annat gott blev det oxå eftersom det var lördagkväll :-)

Idag på förmiddagen åkte vi till kyrkan. Det har inte blivit så ofta den här sommaren, så det var skönt att få åka dit idag. Det var ett bra möte med bra predikan. Noah skötte sig suveränt och märktes ingenting. Han var sååå duktig!
Ja och sedan har vi bara slappat resten av eftermiddagen. Ganska skönt faktiskt!
Imorgon är det dags att jobba igen, jobbar kväll så det blir ialla fall lite tid hemma med Noah. Han ska inte vara på dagis förrän kl elva. Sedan jobbar jag som sagt i stort sett hela veckan så om jag inte skriver så mycket veckan som kommer så vet ni varför.
Nu ska jag gå och se vad lille ligisten gör, han är alldeles för tyst :-)
Ha en fortsatt trevlig kväll och en skön vecka!

Lite tänkvärda ord:

Jag vaknade tidigt idag,
entusiastisk över alla spännande saker
jag skall göra innan dagen är över
Min uppgift är att välja hur min dag ska bli.

 

 Idag kan jag välja att gnälla över det regniga vädret ...
eller glädja mig över att gräset får gratis vatten

 

Idag kan jag mumla om min hälsa ...
eller glädja mig över att jag lever



Idag kan jag sörja över att jag har så få vänner...
eller med spänning se fram emot att göra nya bekantskaper

 

 Idag kan jag tjura för att jag behöver gå till jobbet ...
eller skrika högt av glädje för att jag har ett jobb att gå till

 

 Idag kan jag muttra nedstämt över att jag har hushållsarbete att göra ...
eller känna mig hedrad över att jag har tak för min kropp och själ

 

 Denna dag sträcker ut sig framför mig och väntar på att få bli skapad
och här är jag, skaparen, som får skapa min egen dag

 

 Idag kommer jag att få en UNDERBAR DAG ...
för att jag är välsignad med så många gåvor i mitt liv


 

       




 



 
/ Mrsfunky

Första dagen på dagis!

Ja nu är det ny vecka med nya tag. Har varit helt ljuvligt att vara ledig i två dagar, det behövdes. Har inte gjort så mycket varken mån eller tis. I måndags åkte vi en sväng till Vingåker för att hitta jeans till Janne. Vi besökte även fabriksbutiken där vi shoppade en del. Hm, farlig butik, det fanns så mycket fint!
På eftermiddagen åkte jag och Noah till ett par kompisar och umgicks lite. Vi har inte setts på ett par veckor så det var skoj. Noah och Tindra kommer så bra överrens, känns skoj!
Idag har jag jobbat igen och det var verkligen skillnad. Idag var det sååå lugnt och skönt och jag har inte stressat något. Konstigt att det kan vara så olika. Noah har varit på dagis idag efter en fem veckors ledighet. Jag var sååå nervös imorse och har sedan varit det hela dagen, men det hade gått kanon. När Janne hade lämnat honom hade han inte sagt något och sedan hade det gått bra hela dagen. De sa att han pratade väldigt mycket och att det var full fart på honom. Lilla gubben, vad skönt!

Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp kaffe och bara sitta och slappa. Även om det har varit lugnt idag på jobbet så är jag trött. Jag är inte van att gå upp så tidigt, men man vänjer sig nog. Imorgon är det nya tag igen.
Ha en superskön kväll allesammans!

Nåra tänkvärda ord:


Till mitt barn:
Den här morgonen. . .
ska jag le när jag ser ditt ansikte
och skratta när jag känner att jag vill gråta

 Den här morgonen. . .
ska jag låta dig välja vad du vill ha på dig
och säga hur fint det blev

 Den här morgonen. . .
ska jag kliva över tvätten, lyfta upp dig
och ta med dig ut till lekparken

 Den här morgonen. . .
ska jag låta disken ligga kvar odiskad
och låta dig lära mig hur man lägger det där pusslet

 Den här kvällen. . .
ska jag dra ut telefonkontakten och låta bli att sätta på datorn
och sitta med dig på gården och blåsa bubblor

 Den här kvällen. . .
ska jag inte skrika åt dig en enda gång, inte ens det minsta grymt
när du skriker och gråter efter glassbilen
och om den kommer förbi går jag ut och köper en glass

 Den här kvällen. . .
ska jag inte oroa mig för vad du ska bli när du vuxit upp
eller fundera lite extra på varje beslut jag har tagit som rör dig

Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig hjälpa mig att baka kakor
och jag kommer inte att stå lutad över dig för att tillrättavisa dig

 Den här kvällen. . .
kommer jag att ta oss till McDonald´s
och köpa oss varsin Happy Meal så vi båda kan få leksakerna

Den här kvällen. . .
kommer jag att hålla dig i mina armar och berätta om hur du föddes
och hur mycket jag älskar dig

 Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig stänka i badkaret
och lova att inte bli arg

 Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig stanna uppe sent
medan vi sitter på verandan och räknar alla stjärnor

 Den här kvällen. . .
kommer jag att sitta nära dig i timmar
och missa mina favoritprogram på TV

 Den här kvällen. . .
när jag drar mina fingrar genom ditt hår medan du ber
kommer jag att tacka Gud för Den finaste gåvan som givits

Jag kommer att tänka på de mammor och pappor
som letar efter sina försvunna barn,
de mammor och pappor som besöker sina barns gravar
i stället för deras sovrum,
de mammor och pappor som är på sjukhus för att med gränslös sorg
se sina barn lida och för sitt inre skrika att dom inte klarar mer

 Och när jag kysser dig god natt kommer jag att hålla dig litet hårdare, litet längre.
Det är då jag kommer att tacka Gud för dig och inte be honom om något mer. . .
. . . utom en dag till

Tack för min familj, mina barn och alla mina underbara vänner! Vad vore livet utan er! Jag älskar er!

/ Mrsfunky

Jobb, jobb, jobb...

Ja då har man nu börjat jobba igen och efter två dagar är jag helt slut. Låter kanske larvigt, men för det första är jag inte van och för det andra var det kaos på avd både igår och idag så vi hann varken ta rast eller ngt. Det var full rulle från det jag kom tills dess att jag gick. Usch, hoppas det blir bättre nästa vecka annars vet jag inte hur jag ska orka.
Det kändes bättre än vad jag trodde att börja igen, men samtidigt har jag saknat min lilla plutt väldigt mycket. Är inte van att vara borta ifrån honom, även om jag tror att det är nyttigt både för honom och mig.
Jag får tänka på att det inte är för så många månader, då kanske det går bättre :-)
Ja, annars har det väl inte hänt så mycket. I torsdags så firade vi vår bröllopsdag och vi hade en underbar kväll tillsammans. Vi tog caben in till Örebro och gled runt lite. Sedan gick vi till en grekisk restaurang och åt middag, oxfile på spett med en massa olika såser och pommes. Mums!
Blev riktigt mätt och stank nog vitlök bra lång tid efteråt, men det får man ta. Efter middagen gick vi och såg The Dark Knight, dvs nya batmanfilmen. Den var väl sådär, har sett bättre. Ja och efter det åkte vi hem igen. Det var så skönt att få en kväll bara vi två, det händer ju inte alltför ofta. Ska försöka åka någonstans i höst en helg bara vi två innan bebisen kommer. Sedan vet man ju inte när det blir av nästa gång.

I fredags blev det en hel dag till Uppsala. Min pappa hade köpt en bil där och eftersom han inte får köra bil ännu så behövde han två chafförer med sig. Det var trevligt och bilen han hade köpt var riktigt fin. Det tråkiga var nog att på vägen upp till Uppsala så spydde Noah ner sig och hela stolen, så frågan är om han inte är åksjuk. Det känns inget vidare, men vi får börja ge honom tabletter om vi ska åka längre sträckor. Vi köpte faktiskt armband mot åksjuka, men jag tror tyvärr att han är för liten för dem, men vi får utvärdera och se.
På tal om ngt helt annat så har Noah lärt sig säga BMW, så när vi frågar honom vad vi har för bil så svarar han BMW. Så gulligt! :-) 

Imorgon och på tisdag är jag ledig ifrån jobbet så då ska jag nog försöka att få lite gjort här hemma. Ska även försöka passa på att träffa lite kompisar eftersom jag jobbar resten av veckan sedan.
Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Mannen håller precis på att duka fram lite ost och kex, mums!  Ska bli skönt att bara få sätta sig ner lite.
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Eldslinje
/ Mrsfunky
RSS 2.0